Makers of a sustainable future

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Mer om oss 

Några av våra kunder

CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
112 app
CASE Läs mer om uppdraget
LKAB borraggregat
CASE Läs mer om uppdraget

I fokus

Lake in Finland

Bli mer hållbar i molnet

Som partner till AWS, Microsoft Azure och Google Cloud, guidar vi dig rätt bland molntjänsterna så att du får större skalbarhet, tydliga kostnadsbesparingar och minskade utsläpp.

Få med alla på tåget

Vill du bli bättre på att leda dig själv och andra? Öka teamsamarbetet oavsett om ni sitter under samma tak eller arbetar på distans? Växla upp din verksamhet med oss.

Gå mot grön omställning

Med rådgivning och digitala lösningar hjälper vi dig att möjliggöra grön omställning samt nå interna hållbarhetsmål och hållbar utveckling i linje med Agenda 2030.

Hör Knowits VD gästa Konsultpodden

Konsultpodden by Berotec & Cinode är en podcast för alla i konultbranschen. Poddvärdarna Mattias Loxi, Helena Torhage och Håkan Mildh Svensson möter Per i avsnitt 77. Samhällsnytta engagerar.

"Per Wallentin har ett hjärta som klappar för både samhällsfrågor och affärer och är koncernchef i börsnoterade Knowit, tillika ordförande i Tech Sverige. Han kommer direkt från kvartalsrapporten in till poddstudion och berättar om en diversifierad marknad, Knowits utveckling och AI. Per har många år i konsultbranschen bakom sig men började sin karriär som surfproffs. Diskussionerna rör sig mellan hur man får engagerade medarbetare och fångar drivet hos individer till hur man skapar en entreprenörsdriven organisation."

Till toppen