Makers of a sustainable future

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Mer om oss 

Några av våra kunder

""
CASE Läs mer
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
112 app
CASE Läs mer om uppdraget
LKAB borraggregat
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget

I fokus

#39 Öka lönsamheten med säkerhetskultur

I detta avsnitt om cybersäkerhet pratar FM med Helena Tronner expert inom beteendeförändringar och Åsa Schwarz säkerhetsexpert och författare om hur du får till en bra cybersäkerhetskultur på ditt företag. Kan cybersäkerhet verkligen öka lönsamheten? Vilka är dom vanligaste fallgroparna man kan råka ut för och varför är ledningsgruppen så viktig? Ta reda på vilka kritiska framgångsfaktorer man behöver ha koll på för att få till säkerheten på ditt företag i detta mäktiga avsnitt av Digitalterapi.

motorbike in woods

Cybersäkerhet & juridik

Vill du vara med och skapa en digital värld där alla känner sig trygga? Tillsammans sätter vi din framtida strategi för cybersäkerhet, juridik och integritet, hanterar din verksamhets nuvarande säkerhetsutmaningar och navigerar rätt bland nya möjligheter. 

Frigör din data

Omvandla och visualisera komplexa datamängder till värdefulla insikter för bättre beslutsunderlag för just din verksamhet. 

Knowit Experience landar nytt samarbete med Telenor Group

Telenor Group har valt Knowit Experience som exklusiv partner for varumärkesstrategi och identitet de kommande tre åren.

""

Stärkt partnerskap med Microsoft

Vi möter kraven som Microsoft Solutions Partner inom alla tillgängliga områden: Modern Work, Security, Azure for Infrastructure, Azure Digital & App Innovation, Data & AI, and Business Applications. Det innebär att vi erhåller statusen Microsoft Cloud Partner och kan stötta våra kunder med expertis inom hela Microsoft-sviten.

Till toppen