Makers of a sustainable future

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Mer om oss 

Några av våra kunder

CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
112 app
CASE Läs mer om uppdraget
LKAB borraggregat
CASE Läs mer om uppdraget

I fokus

Lake in Finland

Bli mer hållbar i molnet

Som partner till AWS, Microsoft Azure och Google Cloud, guidar vi dig rätt bland molntjänsterna så att du får större skalbarhet, tydliga kostnadsbesparingar och minskade utsläpp.

Få med alla på tåget

Vill du bli bättre på att leda dig själv och andra? Öka teamsamarbetet oavsett om ni sitter under samma tak eller arbetar på distans? Växla upp din verksamhet med oss.

Gå mot grön omställning

Med rådgivning och digitala lösningar hjälper vi dig att möjliggöra grön omställning samt nå interna hållbarhetsmål och hållbar utveckling i linje med Agenda 2030.

Poddavsnitt #32 – Allt du behöver veta om Cybersäkerhet (del 2)

I det senaste avsnittet möter vi säkerhetsexperten Patrik "Paf" Fältström från Netnod och fortsätter att utforska ämnet cybersäkerhet och integritet. Medan föregående avsnitt tog upp cybersäkerhet på en mer övergripande nivå, är fokus nu på att identifiera och diskutera konkreta problem inom området. Fältström presenterar tre specifika problem och deras lösningar, samt ger råd om hur man kan förbättra cybersäkerheten. Följ med oss när vi utforskar vägen mot en bättre och säkrare digital framtid!

Till toppen