Makers of a sustainable future

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Mer om oss 

Några av våra kunder

CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
112 app
CASE Läs mer om uppdraget
LKAB borraggregat
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget

I fokus

#38 Känslor & AI – guldkorn och insikter från Cannes Lion

I det här avsnittet har vi med oss Ulla Karin Barrett, vår egna varumärkesstrateg som delar med sig av insikter från Cannes Lions-festivalen för 13:e (!) året i rad. Festivalen samlar världens bästa marknadschefer, kreatörer och medieplattformar för att diskutera utmaningar inom kommunikationsbranschen. Enligt Barrett var den stora trenden användningen av AI men konstaterar att den underliggande trenden handlar om känslor. Diskussionen kretsar kring hur man väcker känslor och skapar kommunikation som berör för att bygga förtroende och skapa meningsfulla relationer. Lyssna på ett mycket inspirerande samtal om de senaste trenderna inom kommunikation.

motorbike in woods

Cybersäkerhet & juridik

Vill du vara med och skapa en digital värld där alla känner sig trygga? Tillsammans sätter vi din framtida strategi för cybersäkerhet, juridik och integritet, hanterar din verksamhets nuvarande säkerhetsutmaningar och navigerar rätt bland nya möjligheter. 

Frigör din data

Omvandla och visualisera komplexa datamängder till värdefulla insikter för bättre beslutsunderlag för just din verksamhet. 

Insamling för utbildning

Kollegor, kunder, partners och vänner, hjälp oss att stödja UNHCR:s arbete med Tertiary Scholarship Programme. Bidra och skapa förutsättningar för flyktingar att gå en högre utbildning. Insamlingen pågår under december, och vårt mål är att nå 43 000 euro.

För varje euro du donerar, matchar Knowit beloppet med det dubbla, fram till att målet är uppnått.

Till toppen