Vagabond väljer Knowit för e-handelsutveckling

Publicerad 20 apr 2016

Vagabond verkar på en allt mer konkurrensutsatt marknad där en modern e-handelsplattform är en viktig framgångsfaktor. Därför väljer de nu att ta nästa steg med sin e-handel och har valt Knowit som partner för vidareutveckling av e-handelslösningen som bygger på Episerver Commerce.

- E-handel är en viktig del i vår globala varumärkeskommunikation och vi ville ha en partner med bred erfarenhet och kompetens inom den globala e-handeln. Knowit har stor kunskap i onlineutveckling och e-commerce, säger Patrik Barkevall, Online Business Development Manager, Vagabond International AB.

Vagabond International AB är en av Europas marknadsledande skovarumärken med en produktion på cirka 2 miljoner par skor och accessoarer årligen. Produkterna säljs på mer än 40 marknader över hela världen, inklusive Skandinavien, Tyskland, England, USA och Ryssland. Vagabond sysselsätter cirka 500 personer, varav 90 på huvudkontoret i Varberg.

- Vagabond är ett spännande varumärke som verkar på en internationell arena och vi ser framför oss ett långsiktigt samarbete där vi gemensamt kommer att ta Vagabonds e-handel vidare till nästa nivå, säger Hanna Svensson, VD Knowit eCommerce.

Till toppen