Sveriges mest attraktiva konsultbolag

Publicerad 01 okt 2015

I employer branding-företaget Universums Karriärbarometer över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare placerar sig Knowit högst bland konsultbolagen. Totalt tog Knowit i år plats 25 på listan. Knowit har klättrat sju placeringar jämfört med förra årets ranking.

Över 35 000 unga arbetstagare, så kallade young professionals, inom ekonomi, teknik och it i Sverige har röstat fram landets mest attraktiva arbetsgivare. Bland it-studenterna är Knowit det högst rankade bolaget av de renodlade konsultbolagen. Toppar listan gör Google, Spotify och Microsoft.

– Vi jobbar dagligen med att utveckla vår organisation så att varje medarbetare ständigt utvecklas tillsammans med kollegor och kunder. Det är roligt för oss att se att det arbetet uppskattas av dagens mycket ambitiösa och kompetenta unga yrkesverksamma. Våra specialister inom it, managementkonsultning och digital marknadskommunikation jobbar i en unik miljö där utveckling och möjligheter står i fokus. Särskilt roligt är det att vi har klättrat på rankingen för andra året i rad, säger Knowits vd Per Wallentin. säger Knowits vd Per Wallentin.

– I dagens snabbrörliga värld är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare för att kunna attrahera och behålla de medarbetare som är avgörande för organisationens fortsatta framgång. De organisationer som lyckats ta sig in på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare har det gemensamt att de har ett tydligt erbjudande som de dessutom har lyckats kommunicera till sina framtida medarbetare. säger Petter Nylander, vd på Universum.

Rankingen presenteras på Universums hemsida. http://universumglobal.com/rankings/sweden/professional/2015/it/

Till toppen