Knowit växer inom e-handel och förstärker erbjudandet i södra Sverige

Publicerad 20 sep 2017

Knowit har sett en starkt ökande efterfrågan och tillväxt inom e-handel det senaste året. Det gäller både i Sverige och i övriga Norden. Affärsområdet e-commerce har vuxit och har idag fler än 50 specialister inom strategi, design och utveckling.

Nya e-handelslösningar med hög konverteringsgrad har utvecklats både för konsumentmarknaden och B2B. Några exempel på kunder som växt sin e-handelsaffär med stöd från Knowit är Jula, Vagabond och FeetFirst (Nilson Group). På B2B-marknaden finns kunder som Hiab, Ejendals och Toyota (Material Handling).

För att stärka e-handelsaffären och möjliggöra en snabbare tillväxt slås nu Knowits digitala byrå i södra Sverige samman med det fristående e-handelsbolaget i Malmö.

- En sammanslagning ger oss större hävstång och flexibilitet, och säkerställer ytterligare tillväxt framåt, säger Johan Kuru, VD för Knowit Experience i Malmö.

Knowit Experience är Nordens största digitala byrå och ett av Knowitkoncernens tre affärsområden. Idag finns ca 600 specialister på 8 orter i Norden.

Till toppen