Knowit starkare i Finlands offentliga sektor

Publicerad 05 okt 2015

Knowit Oy har tecknat ramavtal med KL-Kuntahankinnat Oy, som ägs av det finska Kommunförbundet och fungerar som en central upphandlingsenhet för regionala och lokala offentliga organisationer.

Ramavtalet omfattar tjänsteområdena programmering, integration och test, med löptid om två år. Allt som allt fick 15 företag ramavtal med KL-Kuntahankinnat.

– Ramavtalet stärker vår position i den offentliga sektorn ytterligare. Under våren valdes vi som leverantör av Hansel inom tre olika tjänstekategorier. Vår ambition är att leda Finland mot en effektivare och heltäckande digitalisering, säger Ville Särmälä, vd för Knowit Oy.

KL-Kuntahankinnat Oy agerar å sina kunders vägnar genom att upphandla ramavtal och sköta avtalshanteringen. Organisationen fokuserar på avtal med stora volymer, för att skapa fördelar i form av kostnadsbesparingar och/eller fördelaktiga processer.

Sedan tidigare har Knowit i Finland fått ramavtal med Hansel, finska statens centrala upphandlingsmyndighet, i tre kategorier. Enligt ramavtalet kan Knowit Oy erbjuda tjänster till offentliga organ under åren 2015-2019.

Till toppen