Knowit satsar på varumärken i Bergen

Publicerad 05 jun 2014

Knowits specialistbolag inom reklam och design i Bergen, Knowit Reaktor ID och Knowit Reaktor Design, startar ett nytt bolag tillsammans med reklambyrån NeoLab AS för att skapa en mer konkurrenskraftig verksamhet inom reklam och varumärkesområdet.

NeoLab i Bergen har 10 anställda och är specialiserat på kreativ kommunikation och kampanjer som skapar delaktighet och engagemang.  Knowits kreativa verksamhet i Bergen har hög kompetens inom varumärkesområdet och det digitala fältet. Det nya bolaget NeoLab by Knowit Bergen startar sin operativa verksamhet den 1 juli 2014.

Neolab by Knowit Bergen får fler än 30 anställda, som stärker försäljning och marknadsföring av kundernas produkter och tjänster, genom att utveckla innovativa digitala lösningar med ett säljande och differentierande innehåll.

Baste Christiansen, som nu är ansvarig för Knowit Reaktor Design, blir byråchef för det nya bolaget.

– NeoLab har på kort tid etablerat sig med kreativa och smarta kampanjlösningar som sticker ut från mängden. Genom att kombinera denna förmåga med Knowits kompetens inom varumärkesstrategi och digitala tyngd skapar vi framtidens varumärkesupplevelser, säger Christiansen.

NeoLab-grundaren Borghild Lovise Feet ser fram mot att bli tätare knuten till Knowits expertis.

– Knowit har hög kompetens inom design och en hel symfoniorkester av it-specialister som vi kan samarbeta tillsammans med. Med det nya bolaget har vi ambitionen att skapa Norges ledande byrå inom kreativ kommunikation och innovativa varumärkeskoncept, säger Borghild Lovise Feet.

Till toppen