Knowit rekryterar i Öresund

Publicerad 15 nov 2012

Knowit stärker sitt konsulterbjudande inom SAS® Software ytterligare genom att göra en satsning i nära samarbete med SAS Institute i Öresundsregionen. Under det kommande året planerar Knowit att rekrytera konsulter inom Business Intelligence med placering på Knowits kontor i Malmö. Sedan tidigare har Knowit verksamhet inom området i Göteborg, Helsingfors, Linköping, Oslo och Stockholm.

För att möta kundernas unika behov har SAS Institute strategiska partnersamarbeten med ledande konsultföretag med såväl lokal som nationell närvaro. Know IT har mångårig erfarenhet och förmåga att förädla kundernas affärer med hjälp av SAS affärsanalyslösningar.

– Det finns en gynnsam potential för tillväxt inom BI-området i Öresundsregionen och i Västsverige. Därför etablerar vi oss starkare i Malmö och ser fram emot att bistå kunder med lösningar för avancerad analys både när det gäller affärsdrivande företag och kommunal förvaltning, säger Jonas Sallander, vd på Knowit Decision Göteborg AB.

– Vi ser stora utvecklingsmöjligheter för kunderna inom näringsliv och offentlig sektorn i södra Sverige. I samarbete med etablerade och välrenommerade konsultföretag ökar vi tillgängligheten till våra lösningar och främjar på sätt kundernas affärer och verksamheter i regionen, säger Bent Sørensen, Nordenchef SAS Institute.

Knowit har totalt 1 700 anställda specialister på 27 orter, inklusive Norge, Estland och Ryssland. Knowit har i dagarna gått ut med en rekryteringskampanj i syfte att ytterligare stärka antalet medarbetare i södra Sverige.

– Knowit och SAS Institute har en lång tradition av lyckade samarbeten i ryggen. Det är viktigt att vi har med oss en så kvalificerad partner med god lokal förankring i den här satsningen, avslutar Bent Sørensen.

Till toppen