Knowit inRiver Certified Solution Partner

Publicerad 26 feb 2013

Avtalet ger Knowit möjligheten att återförsälja inRivers programvara, supportera denna samt att leverera konsulttjänster för implementering och tillhandahålla integrerade kundlösningar.

InRiver designar och utvecklar en marknadsledande programvara inom PIM (Product Information Management), Product Marketing och Omni Channel Commerce. Programvaran gör det enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt att hantera och distribuera högkvalitativ produktinformation. InRivers lösningar kan kommunicera med alla existerande affärssystem och med samtliga säljkanaler.

– Genom partnerskapet med inRiver förstärker vi vårt erbjudande till e-handelsföretag.  PIM system är ofta en central del i verksamhetsutvecklingen, särskilt för de som har, eller planerar, en marknadsnärvaro i flera kanaler såsom butik, säljkår och omnikanal e-handel, säger Fredrik Goldbeck-Löwe, VD i Knowit eCommerce Göteborg AB.

– Att implementera inRiver är ett strategiskt steg för att effektivisera marknadsprocessen och öka handel både till konsument och företag. Knowit, med sin specialistenhet inriktad på handel och e-handel, är en partner som förstår kundernas utmaningar samtidigt som de kan leverera nyttan och potentialen i den lösning vi erbjuder, säger Niclas Mollin, VD, inRiver AB.

Till toppen