Knowit – Sveriges mest attraktiva konsultbolag

Publicerad 17 mar 2016

Knowit är det mest populära konsultbolaget i Sverige bland studenter inom Data/it. Det visar Universums studentundersökning FöretagsBarometern, där över 24 000 universitets- och högskolestudenter röstat fram sina framtida drömarbetsgivare.

Studenter inom ekonomi, teknik och it från universitet och högskolor i Sverige har röstat fram Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Bland it-studenterna är Knowit det högst rankade konsultbolaget. Toppar listan gör Google, Spotify och Microsoft.

– Knowit är en av Sveriges mest spännande arbetsplatser som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas såväl professionellt som mänskligt. Vi lägger stor vikt vid att bejaka initiativ från våra medarbetare för att bli bättre på det vi gör. Våra specialister inom managementkonsulter, digital marknadsföring och kommunikation samt it, verkar i en unik miljö där utveckling och möjligheter står i fokus, säger Knowits vd Per Wallentin.

– I jakten på drömarbetsgivaren letar de svenska studenterna efter en arbetsgivare som på ett tydligt sätt kommunicerar ett högre syfte med sin verksamhet och där studenterna känner att de bidrar. Studenterna söker också arbetsgivare som tar work-life balance på allvar, som kan erbjuda kreativ arbetsmiljö, säger Sighsten Dahl, Employer Branding Specialist på Universum.

Rankingen presenteras på Universums hemsida.

Till toppen