Snabba fakta

  • Knowit grundades 1990
  • Erbjuder tjänster inom skräddarsydd systemutveckling, datadriven digital kommunikation och managementkonsulting
  • Finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland
  • Har cirka 2 600 medarbetare
  • Per Wallentin är vd och koncernchef
  • Är sedan 1997 noterat på OMX Stockholm

 

Vår verksamhet

Knowit är ett konsultbolag som stöttar sina kunder i den digitala transformationen. Bolaget utvecklar hållbara och innovativa lösningar som bidrar till ett högre affärsvärde för sina kunder. 

Knowit skiljer sig från andra konsultbolag genom sin decentraliserade organisation och agila arbetssätt i sina kundprojekt.

Affärsområden

Verksamheten är indelad i tre affärsområden, Solutions, Experience och Insight som fokuserar på systemutveckling, datadrivna kundupplevelser respektive managementkonsulting. Kompetenserna från de tre affärsområdena kombineras ofta i kundprojekten.

Kunder

Knowits breda och samtidigt specialiserade erbjudande innebär att kunderna återfinns olika branscher, som offentlig sektor, bank och finans, handel och tjänsteföretag samt industri.

Attraktiv arbetsplats

Bland studenter och unga professionella konsulter är Knowit den mest attraktiva arbetsplatsen i såväl Sverige som i Norden.*

* Enligt undersökningar från employer brandingföretaget Universum. Undersökningarna är heltäckande och inkluderar karriär, arbetsliv och framtid.

Vill du veta mer?
Christina Johansson
Kommunikationschef
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen