Vår blogg är utsedd till en av Sveriges bästa företagsbloggar

Publicerad 17 dec 2018 skärmdump av Knowits företagsblogg

Vi på Knowit är stolta och glada över att ha en av Sveriges bästa företagsbloggar 2018. Vi ser fram emot ett nytt år där vi fortsätter att skapa aktuellt innehåll som vi hoppas engagerar, intresserar och inspirerar våra läsare.

Expertvalet utser årligen 30 företag ”som med sina bloggar inspirerar, tipsar och reflekterar om utmaningar och tankar inom deras respektive branscher”. På prispallen i år står Knowit tillsammans med bland annat IBM, NCC och Telia.

– Vi har arbetat länge med vår blogg och tycker det är roligt att få dela med oss av vad vi kan och vad vi gör till våra läsare. Därför är vi väldigt hedrade att få den här utmärkelsen, säger Christina Johansson, kommunikationschef på Knowit.  

Knowits anställda bakom bloggen

För att skapa så intressant och kunskapsbildande innehåll som möjligt för läsarna, bloggar Knowit inom sina tre kärnverksamhetsområden – managementstrategi, digital kommunikation och it-lösningar. Det finns även bloggar för cybersäkerhet, business intelligence och digital HR där målet är att dela med oss av våra insikter och expertkunskaper inom dessa ämnen.

– Knowits medarbetare uppmuntras att komma med idéer och skriva innehåll till företagsbloggen. Vi är otroligt stolta över att ha så många engagerade eldsjälar som vecka efter vecka bidrar med nya, friska blogginlägg om högaktuella ämnen, säger Christina Johansson.

Hur blir man en vinnare?

På vinnarlistan ”Sveriges bästa företagsbloggar” finns företag från olika branscher och rankas utan inbördes ordning. Det här är kriterierna Expertvalet har utgått från när de utser vinnarna:

  1. Värdeskapande: Är innehållet engagerande, relevant och intressant?
  2. Uppdaterad: Uppdateras bloggen kontinuerligt?
  3. Design: Är bloggen användarvänlig, lättnavigerad och överskådlig?

Alla vinnare

Se listan över Sveriges 30 bästa företagsbloggar på Expertvalets webbplats

Till toppen