Quality Innovation Award 2016

Publicerad 23 maj 2016

Quality Innovation Award är en internationellt uppmärksammad tävling för banbrytande innovationer inom privat och offentlig verksamhet. Anmälan är nu öppen.

Varje år genomför SiQ en tävling i systematisk innovation. Nya affärsmodeller, kreativa arbetssätt, kundanpassade tjänster och innovativa processer ska premieras, tycker SiQ. Det är sällan slumpen som styr morgondagens framgångsrika företag och organisationer. Snarare resultatet av innovationer och av påhittiga människor. Förra årets tre vinnare var:

  • Halmstads fastigheter, som har gjort en mycket innovativ process tillsammans med arbetsförmedlingen för att säkerställa att deras hyresgäster alltid har jobb!
  • Landstinget Västmanland Kost – ny process för sjukhusmat, en innovativ produktion har möjliggjort att det varje dag finns en à la carte-meny att välja från på sjukhuset. Nöjdare kunder och sparade kostnader.
  • Volvo Car Customer Service – ny systematisk process för medarbetarfeedback och taktisk ledning.

Var med och skapa framtiden - ta chansen att lämna ditt företags bidrag, senast den 30 september 2016! Läs mer och gör din anmälan på siq.se.

Systematisk innovation är ett av Knowits fokusområden och Knowit har under många år haft en aktiv roll i att stötta SiQ med tävlingen. Vill du veta mera om hur Knowit kan hjälpa dig med systematisk innovation, kontakta Karl Schultz.

Till toppen