Per Wallentin kommenterar det starka resultatet för andra halvÄret

Publicerad 17 jul 2018

Knowit fortsÀtter att visa ett starkt resultat Àven för det andra halvÄret 2018. Det Àr fortsatt hög efterfrÄgan pÄ alla marknader och vi fortsÀtter att tillsammans med vÄra kunder ta digitaliseringen till nÀsta nivÄ.

"Vi har ju under 2–3 Ă„r nu lyckats skapa en riktigt bra tillvĂ€xt i kombination med att vi transformerar bolaget. Vi Ă€r mĂ„nga fler mĂ€nniskor. Vi Ă€r duktiga pĂ„ att rekrytera. Folk verkar vilja jobba hos oss och tycka att det Ă€r kul – det Ă€r kanske det viktigaste. En annan av de viktigaste drivkrafterna till vĂ„ra starka rapporter Ă€r att vi kan transformera tillvĂ€xten till bra kundaffĂ€rer i form av innovativa och spĂ€nnande projekt kopplat till digitalisering."

Per, koncernvd, kommenterar ocksÄ varför han inte ser att konjunkturen framÄt Àr ett hinder för att skapa fortsatt utveckling.

"Vi Àr ett decentraliserat företag med vÀldigt tydliga vÀrderingar. Attraktivt pÄ arbetsgivarmarknaden. Innovativa. Det tror jag Àr ett sÀtt att bygga konsultbolag, och andra bolag ocksÄ för den delen, som hÄller i lÀngden - bÄde genom bra och dÄliga konjunkturer. Vi hÄller pÄ att bygga nÄgot som ska fungera pÄ vÀldigt lÄng sikt."

Se hela intervjun i Di TV hĂ€r. 

Till toppen