Knowit utsett till årets Karriärföretag 2019

Publicerad 15 nov 2018 Emblem Karriärföretag 2019

Vi är glada över att ha blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!

Utmärkelsen Karriärföretagen delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till studenter och yrkesverksamma.

 Vi är mycket stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag! Utmärkelsen är en kvalitetsstämpel på att vi satsar på rätt saker inom employer branding och att vi är en attraktiv arbetsplats säger Christina Johansson, kommunikationschef på Knowit (i bilden ovan).

Juryns motivering

Juryn ger utmärkelsen Karriärföretag 2019 till Knowit med följande motivering:

”Genom en karriärutveckling för medarbetarna på sin arbetsplats arbetar Knowit med Employer Branding. Med engagerade och innovativa medarbetare och en sammanhållning för både nuvarande och potentiella medarbetare utses härmed Knowit till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

Om urvalsprocessen

Omkring 1000 företag och organisationer i Sverige har deltagit i urvalsprocessen. De har betygsatts av en expertpanel bestående av specialister inom HR, karriärrådgivning, webb och digital marknadsföring. Juryn har tittat på kriterier som organisationens karriärsidor på webbplatsen, närvaro i sociala kanaler, studentaktiviteter och attraktivitet som arbetsgivare i olika mätningar.

Det här är grundkriterierna för att kunna bli ett Karriärföretag:

  • Minst 250 anställda och/eller 250 miljoner i omsättning
  • Personalchef finns i organisationen
  • Rekryterande organisationer

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse och har funnits sedan 2011.

Läs mer om Karriärföretagen på deras webbplats.

Till toppen