Knowit utnämnt till årets Episerver-partner i Finland

Publicerad 30 okt 2017 Knowit är årets Episerver-partner i Finland

Knowit Experience utnämndes till årets Episerver-partner 2017 vid Epi Partner Close-Up held i Helsingfors den 25 oktober.

Knowit Experience, Nordens största digitala byrå, fick erkännande för sin höga mognadsnivå vad gäller att använda the Episerver Digital Experience Cloud för att leverera framstående kundupplevelser. Knowit fick också beröm för sin höga nivå av proaktivt handlande och framstående försäljningsarbete.

-Det här är ett kvitto på det starka, proaktiva förhållande vi har byggt upp med Episerver genom åren. Vi avser fortsätta att leverera skräddarsydda digitala lösningar till våra kunder under många år. Det här är också ett gott betyg för våra projektgurpper och kunder, som ständigt strävar efter att uppnåt högre kvalitet, säger Janne Tuominiemi, chef för Knowit Experience i Finland.

Om Episerver
Episerver kopplar ihop digital handel och digital marknadsföring för att hjälpa organisationer att skapa unika upplevelser för sina kunder, med mätbara affärsresultat. Episerver har kontor i USA, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Nederländerna, Polen, Spanien, Förenade Arabemiraten, Sydafrika, Singapore och Vietnam.

Kontakta oss
Janne Tuominiemi
Director, Knowit Experience Finland
Till toppen