Knowit stärker erbjudandet inom Cloud Management – nomineras av Amazon Web Services

Publicerad 29 nov 2016

Knowit nomineras i Amazon Web Services (AWS) nya Public Sector Partner Program i kategorin statliga tjänster. AWS Public Sector Partner Program lyfter företag med starka erbjudanden inom AWS som helhet och visar deras erfarenhet och beredskap att stötta statliga verk, utbildningsorganisationer och ideella organisationer.

Knowit presenteras som en medverkande partner inom offentlig sektor vid den officiella programlanseringen under konferensen AWS re:Invent 2016 i Las Vegas, den 28 november till den 2 december. Medverkan i programmet kommer att stärka Knowits erbjudande inom cloud management till offentlig sektor.

Med en stark lokal närvaro i Norden kombinerat med en bred kompetens inom AWS erbjudanden, har Knowit en erkänd förståelse för arbetet inom offentlig sektor. Knowit uppskattar att bruket av molntjänster och cloud management inom den offentliga sektorn kommer att öka med 80 % per år i Norden. Detta kommer också att öka behovet av skalbara, skräddarsydda lösningar.

- Vi är mycket glada att få denna utnämning från AWS och ser fram emot att fortsätta vårt arbete med AWS Cloud. Vi har skapat många skräddarsydda kundlösningar baserade på AWS Cloud, bland annat skalbara tjänster på säkra plattformar, vilket ger förbättrad kostnadseffektivitet. Vårt medlemskap i AWS Public Sector Program kommer att hjälpa oss att utnyttja framtidens digitala möjligheter, säger Ola Ehrstedt, chef för molntjänster på Knowit.

Knowit hjälper hjälper idag många stora organisationer inom den offentliga sektorn i Norden med övergången mellan traditionella it-tjänster och molntjänster samt tar ansvar för administration och utveckling av molnplattform. Knowit är ett av sex företag i regionen som finns med i kategorin för statliga verksamheter och vidareutbildning.

För mer information kontakta gärna Christer Olsson

Mer information om vårt erbjudande inom infrastruktur och molntjänster.

Till toppen