Knowit och Snowflake i partnerskap

Publicerad 30 okt 2017

Snowflake har en av marknadens bästa molnplattform för data warehousing. I Sverige blir Knowit Snowflakes största partner och samarbetet innebär ett starkt kunderbjudande.

Snowflake har idag en av marknadens bästa molnbaserade Datawarehouse lösningar. Detta i kombination med Knowits långa erfarenhet inom molntjänster med breda kompetens inom både moln och datalager ger stora möjligheter.

-Snowflake är ett långsiktigt partnersamarbete som ligger precis i linje med det vi vill erbjuda våra kunder. Vi ser en spännande utveckling framåt där vi kan kombinera vår erfarenhet av implementering i molnet och migrering till Snowflake, säger Thomas Nord, vid Knowit Decision inom affärsområde Knowit Solutions.

-Genom samarbetet mellan Knowit och Snowflake, marknadens snabbaste växande datawarehouse lösning kan svenska företag nu snabbare dra nytta av alla fördelar med molnet, såsom oändlig skalbarhet, snabbare analyser och tillgänglighet av data för alla användare, säger Denise Persson, global Marknadschef på Snowflake.

 

För mer information kontakta:

Henrik Serlow, CEO Knowit Decision Helikopter inom affärsområdet Knowit Solutions, henrik.serlow@knowit.se.

 

Om Snowflake:

Snowflake är ett data warehouse som från grunden är byggt för att dra nytta av samtliga fördelar med molnet. Detta för att hantera både dagens- och morgondagens behov av datalagring och analys. Snowflake levererar den prestanda och enkelhet som krävs för att lagra och analysera all data inom en organisation på ett och samma ställe.

Med Snowflake är det möjligt att enkelt samla in, utföra analyser och få insikt i er data. Snowflake gör även datan tillgänglig för alla de användare, konsumenter och system som är i behov av data.

Kontakta oss
Henrik Serlow
CEO Knowit Decision Helikopter
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen