Knowit blir ny partner till biljätten Bertel O. Steen

Publicerad 22 okt 2018  Anställda på Bertel O. Steen och Knowit

Bertel O. Steen, en av Norges största bil- och importbilhandlare, har valt Knowit som ny partner för innovationshantering, digital affärsutveckling samt utveckling och ledning.

Smarta mobilitetslösningar i fokus

Knowit kommer att leverera lösningar inom innovationshantering, digital affärsutveckling samt utveckling och ledning till koncernen. I projektet kommer vi bland annat att utforska framtidens mobilitetstjänster för att skapa en ökad kundupplevelse och ett mer hållbart resande.

"Vi på Knowit är mycket glada över att få förtroendet att arbeta tillsammans med Bertel O. Steen. Detta är ett viktigt uppdrag för en spännande kund som redan har gjort en innehållsrik resa,” säger Cato Rose, kundansvarig på Knowit i Norge.

Laddar för digitalisering

Bertel O. Steen-koncernen är en av Norges största bil- och importbilhandlare, med bilmärken som Mercedes-Benz, Kia, Peugeot och Citroen i portföljen. Dessutom har koncernen storskalig verksamhet inom bilfinansiering, verkstad och fastigheter.

”Ny teknik gör att bilindustrin står inför en massiv omställning vilket resulterat i att Bertel O. Steen nu fokuserar starkt på innovation och digitalisering för att utveckla och stärka sin verksamhet. Vårt uppdrag omfattar de flesta av Knowits kärnområden. Vi tar det som ett erkännande att vårt synergidrivna företag är väl rustat för att hjälpa kunder framåt på den digitala transformationsresan," säger Cato Rose.

Står du också inför en digital transformation?

Vi har djup verksamhetskunskap och hjälper företag inom många olika branscher med digital transformation. Kontakta oss om du vill diskutera hur ni kan lyckas ännu bättre i det digitala landskapet.

Kontakta oss

Till toppen