Det främsta svenska bolaget bland it-studenter

Publicerad 19 maj 2016

I employer branding-företaget Universums ranking över de mest attraktiva arbetsgivarna bland nordiska it-studenter placerar sig Knowit högst bland de svenska bolagen. Totalt tog Knowit i år plats sex på listan. Knowit har klättrat tre placeringar jämfört med förra årets ranking.

Över 38 000 studenter inom ekonomi, teknik och it från Sverige, Norge, Danmark och Finland har röstat fram Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Bland it-studenterna är Knowit det högst rankade svenska bolaget. Toppar listan gör Google, Microsoft och IBM.

– Knowit är en av Sveriges mest spännande arbetsplatser som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas såväl professionellt som mänskligt. Vi lägger stor vikt vid att bejaka initiativ från våra medarbetare för att bli bättre på det vi gör. Våra specialister inom våra tre affärsområden för digital kommunikation, management och it verkar i en unik miljö där utveckling och möjligheter står i fokus, säger Knowits vd Per Wallentin.

– Möjligheten att jobba i en dynamisk miljö där innovation och nya idéer välkomnas och uppmuntras lockar studenterna. Organisationer som främjar en sådan kultur har allt att vinna i kampen om talangerna, avslutar Sighsten Dahl, employer brandingspecialist på Universum.

Rankingen presenteras på Universums hemsida.
http://www.mynewsdesk.com/se/universum/

Besök gärna vår karriärsida

Till toppen