Är du den vi söker? Våra agila team växer!

Publicerad 27 aug 2018 Girl on skateboard

Vi på Knowit söker fler duktiga systemutvecklare, scrum masters och lösningsarkitekter som vill vara med i våra agila teamleveranser i nya spännande utvecklingsprojekt. Lösningarna baseras på microservices-arkitektur och på tekniker som ligger i framkant. Är du en av dem vi söker?

Knowit är ett innovativt it-konsultbolag som ger möjlighet till stor variation i arbetet och vi jobbar alltid med de senaste verktygen och teknikerna. I våra uppdrag och utvecklingsprojekt är vi med från start till leverans för att skapa och leverera de allra bästa digitala lösningarna för våra kunder.

Vårt fokus är agila teamleveranser, vilket innebär att vi tillsammans skapar team med olika kompetenser för att kunna erbjuda våra kunder en så bra helhetslösning som möjligt. Men det är också viktigt för oss att se till att du som medarbetare har möjlighet att konstant växa i din roll.

Just nu söker vi:

Javautvecklare
Scrum master
IT-arkitekt

Oavsett vilken roll du har så kommer du att vara en nyckelspelare i teamet. I ett agilt team finns det roller som exempelvis systemutvecklare, teknisk projektledare och lösningsarkitekt.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom:

  • Java, frontend-utveckling
  • Java, fullstack-utveckling
  • Arbete som scrum master
  • Lösningsarkitektur

 

Tekniker som används är:

Java 9, HTML/CSS, VueJS, Springboot 2.x, JPA, Hibernate 5.x, PL/SQL Oracle Databas, Microservices

Utöver en trevlig och öppen arbetsplats med sköna medarbetare, har vi ett aktivt kompetensnätverk med stor variation på föreläsningar med både interna och externa talare. Vi anordnar dessutom labbkvällar med möjligheter att göra något intressant av dina idéer tillsammans med andra Knowit-kollegor.

Vill du vara med i ett härligt gäng och göra skillnad? Passa då på att söka någon av rollerna och bli en del av våra agila team!

Kontakta Nea Le på Knowit på Nea.Le@Knowit.se så berättar han gärna mer.

Till toppen