Knowit har genom sitt samarbete med MTV Oy, underhållit och utvecklat den konsumentbaserade digitaltjänst som MTV erbjuder sina kunder. Vi förser MTV med design-, testkörningsmiljöer, hanterings- och underhållstjänster och även helhetslösning. Knowits roll som partner varier beroende på vilket syfte varje tjänst ska fylla.

MTV har valt Knowits Passionate Support för AWS som deras molnlösning. Lösningen inkluderar 24/7 jour, infrastruktur och design för AWS-miljöer, samt implementering.

Knowit och MTV delar en lång historia. Vår expertis inom planering, testkörning, hantering och underhåll av tjänster och den kunskap vi har kring de system som MTV använder sig av är grunden till vårt framgångsrika samarbete.

"Vi har mycket goda erfarenheter av Cybercom (Knowit) som partner inom molntjänster. Tack vare partnerskapet med Cybercom (Knowit) och konsulternas kompetens inom molnplattformar kan vi fokusera på vår kärnverksamhet och utveckla nya digitala tjänster".
 

Risto Koivula, CTO på MTV Corporation

Mål 9: Hållbar industri, innovationer och infrastruktur

Målet syftar till att bygga upp en motståndskraftig infrastruktur, verka för en inkluderande och hållbar industrialisering samt främja innovation.

Vill du veta mer?
Magnus Karlsson
Sales executive, Knowit Cloud Partnerships, Sweden
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen