Detta innebär att Kauppalehti får högre kostnadseffektivitet, högre datasäkerhet och större tillgänglighet i situationer där tjänsteslutanvändare kräver att support 24/7.

Framgången och utveckling som Kauppalehti.fi haft inom mediesektorn är resultatet av ett nära samarbete med Knowit och det är uppenbart att Kauppalehti banar väg inom digitala tjänster.

Under samarbetet, som nästan pågått i 20 år, har vi tillsammans utvecklat en onlinetjänst som är tillförlitlig, underhålls och uppdateras kostnadseffektivt samt uppfyller slutkundens krav. Knowits kompetens, den tekniska kompetensen hos personalen, framgångsrika projekt, applikationsdrift och tjänster för underhåll, kapacitet och moln är några exempel på viktiga faktorer för samarbetet. Dessutom har Knowit bidragit i implementeringen av tidigare tjänster hos Kauppalehti.fi.

Framgångssagan bygger på många år av samarbeten och på Knowits förmåga att förstå kundens behov i en föränderlig situation där till exempel traditionella media ska lyftas in och bli digital.

Vill du veta mer?
Magnus Karlsson
Sales executive, Knowit Cloud Partnerships, Sweden
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen