Troax är den marknadsledande tillverkaren av nätpanellösningar av stål med tillämpning inom maskinskydd, lager- och industriväggar samt förrådslösningar. I över 65 år har Troax utvecklat högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar för att skydda människor, egendom och processer över hela världen.

Agilt team implementerade Drawit

Troax ville göra det enklare för sina kunder att beställa anpassade maskinskyddslösningar, och vände sig till Cybercom (som numera är en del av Knowit) för att få hjälp med detta. Efter en inledande förstudie satte vi ihop ett agilt utvecklingsteam som implementerade en webbaserad produktkonfigurator, Drawit.

Med Drawit kan Troax kunder själva direkt på webben enkelt designa unika, behovsanpassade maskinsskyddslösningar. Drawit baseras på moderna webbtekniker och en serverless-arkitektur i molnet.

Self-service graden har ökat markant

Drawit har ökat graden av self-service och gjort det enklare för Troax kunder att ta fram skräddarsydda maskinskydd, och samtidigt minskat den administrativa belastningen för Troax säljare.

"Drawit är för Troax en viktig del i att upprätthålla god service och tillgänglighet till våra kunder på en global nivå. Vårt täta samarbete har fungerat väldigt bra och vi är nöjda med resultatet"

säger Martin Ask, Digital Business Developer på Troax.

Vill du veta mer?
Bo Strömqvist
Head of Corporate Sales and Partnerships
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen