Växter i en glaskula

Världens bästa inomhusklimat

Swegons mission är att skapa världens bästa inomhusklimat för människor och miljö. Deras klimatprodukter bidrar till ökat välbefinnande för dig som använder dem och en ökad hållbarhet för vår planet.

Glad kvinna med telefon i handen.

Noggrant arbete

För att kunna skapa världens bästa inomhusklimat krävs noggrant arbete, och Swegon vill hjälpa sina kunder att få ut mesta möjliga av deras produkter. Eftersom varje produkt har unika inställningar var det tidigare en utmaning för injusteraren att både komma ihåg och räkna ut alla värden. Inte heller var det särskilt smidigt att ta med sig datorn ut på en byggarbetsplats för att ha alla värden med sig, och utskrivna papper blev snabbt inaktuella. Med fler produkter blev injusterarens arbete svårare, det tog längre tid och i värsta fall blev det inte rätt utfört.

Bild på telefon med Sweflow igång

Hjälp till handa

Därför hjälpte vi Swegon ta fram en app som ger deras kunder stöd i injusteringen av sin anläggning. Injusterare får tydlig tillgång till alla Swegons produkter direkt i telefonen. Oavsett om de står utan mobiltäckning i källaren till ett hyreshus för att identifiera ett don, eller om de behöver hitta rätt värde för att ge oss frisk luft i konferensrummet under hela workshopen. Hjälp till handa, för att skapa världens bästa inomhusklimat.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen