Utmaningen

Hansa Borg Bryggerier (HBB) ville förenkla och automatisera beställningsprocessen för sina kunder i barnäringen. HBB:s anställda jobbar i regel från åtta till fyra på dagen, medan företagets typiska kunder har sin arbetstid mellan åtta och fyra på natten. Det gjorde den tidigare beställningsprocessen – via telefon, fax och e-post – till en utmaning för båda parter.

– Det här är definitivt en efterlängtad och välkommen lösning som kommer att effektivisera kundernas vardag – liksom vår egen.

Lasse Eliassen, säljchef för bar och restaurang på Hansa Borg Bryggerier.

Lösningen

Knowit har utvecklat en molnbaserad kundportal som bygger på en mikrotjänstarkitektur. Vi har använt Microsoft Azure-funktionalitet för användarhantering och sökningar, och tillsammans med HBB:s utvecklare har vi integrerat denna mot deras system. Mikrotjänstarkitekturen ger oss hög flexibilitet inför eventuella utvidgningar av portalen i framtiden.

Resultatet

Resultatet är en digital kundportal som låter kunderna beställa produkter på ett enklare, snabbare och bättre sätt. Utöver möjligheten att beställa produkter dygnet runt kan kunderna via portalen även se sin beställningshistorik och få bättre överblick och information om aktuella produkter som de vill ha i sitt sortiment.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen