Vagabond webbplats i mobilen

Bakgrund

Vagabond Shoemakers är en stor aktör inom handel som värdesätter hållbarhet inom mode. Genom att motarbeta konceptet kring ”fast fashion” och att fokusera på medveten produktionscyklel vill företaget göra skillnad. Som ett stöd för detta behövs en modern e-handelsplattform och Knowit Experience stod redo att hjälpa till med full styrka. Under början av 2016 inledde Knowit Experience och Vagabond International AB ett långsiktigt partnerskap kring e-handel. Detta kom att bli startskottet för ett spännande projekt med siktet inställt på att modernisera Vagabonds existerande e-handelsplattform.

Utmaning

Inom ramarna för projektet byttes arkitekturen helt och hållet ut, då den äldre versionen av Episerver Commerce bygger på föråldrad teknologi. Även all orderhistorik och innehåll sedan lanseringen av e-handeln migrerades till den nyare versionen, vilket bjöd på många spännande utmaningar. Den befintliga lösningen för kortbetalningar byttes ut från DIBS till Adyen och prestanda förbättrades. 

Vaganonds webbplats

Resultat

Efter drygt ett halvår av intensivt och fartfyllt arbete lanserades den omarbetade e-handelsplattformen och tack vare den står nu Vagabond väl rustade inför framtida satsningar online.

Vill du veta mer?
Gisela Bernhoft
Sales
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen