Tegera i verkstad

Utmaning

Utmaningen för Knowit och Ejendals var främst att hitta en design och funktionalitet som skulle hjälpa Ejendals nå nya marknader under företagets pågående expansion i Europa.

Målsättningen var att öka försäljningen genom att bygga en webbplats som både inspirerar och är användarvänlig oavsett om man surfar in via mobil, dator eller annan enhet.

Lösning

Lösningen var en webbplats tillgänglig i alla typer av enheter, en tydlig struktur och navigering, överskådligt produktsortiment samt ett effektivt beställningssystem.

Stort fokus låg hela tiden på produktsöken; om en kund inte kan hitta rätt vara blir det ju inte många köp, så vi såg till att göra den riktigt bra.

Ejendals websida på en ipad

Resultat

Ejendals vill bidra till sina kunders lönsamhet genom att minska skador på arbetsplatsen, och om vi lyssnar på juryns motivering i EPiServer Awards (Bästa Webb i kategorin Business To Business) har deras webbplats alla förutsättningar för att hjälpa dem nå det målet.

Vinnaren av bästa webb B2B är en modern sajt som verkligen inspirerar med sina produkter och genomtänkta design. Med produktsök-funktionen kan du filtrera dig ner och skräddarsy din beställning på ett enkelt och användarvänligt sätt. Sajten fungerar lika bra i mobilen som på surfplattan och det enhetliga och tilltalande bildspråket gör att man vill utforska vidare. En snygg webb som både skapar köplust och lojalitet.

Juryens motivering Episerver Awards

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen