Bli trainee!

trainee

Ansök till programmet 2021

På grund av rådande omständigheter har vi tyvärr tvingats att ställa in årets traineeprogram. Vi ser fram emot att erbjuda ett spännande och utvecklande traineeprogram 2021 istället.

Ansökan öppnar vanligtvis under januari månad. 

Vanliga frågor och svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får som rör traineeprogrammet – allt från information om när ansökan öppnar till programinnehåll.

trainee

Att vara trainee på Knowit

Exakt vad det innebär att vara trainee varierar från företag till företag – såklart. Hos oss får du under programmet lära dig massor för att få en så bra start som möjligt på din karriär som konsult. Våra traineer berättar mer om hur de upplever traineeprogrammet på Knowit. Häng med!

Teori varvas med praktik

Traineeprogrammet inleds med en intensiv teoriperiod där du får verktyg och kunskap om vad det innebär att vara konsult samt lära dig mer om affärsmannaskap och det personliga ledarskapet. Under en månad får du ta del av tips, råd och lärdomar från några av it-branschens bästa konsulter, för att sedan tillämpa lärdomarna under en två månaders praktik. Under praktiken jobbar du i kunduppdrag inom det område där du vill specialisera dig.

Du får under hela traineeperioden tillgång till en personlig handledare som ser till att ge dig den stöttning och vägledning du behöver. Målet är att du ska få rätt verktyg, lära dig använda dem och därmed få en stabil och bra start på din yrkeskarriär.

Till toppen