Graduate eller ny som konsult

Tar du snart examen från en utbildning eller vill du byta spår i din karriär? Varmt välkommen att söka till ett av våra trainee- eller graduateprogram!

""

Är cybersäkerhet din grej?

Nu är ansökan öppen till ett av cybersäkerhetsbranschens mest omfattande traineeprogram! I det här programmet erbjuds du utbildning kombinerat med uppdrag hos kund där du gör skillnad i deras säkerhetsarbete – i förläningen till samhällets säkerhet. Vi erbjuder platser i Göteborg, Linköping, Karlskrona, Stockholm eller Oslo.

""

Traineeprogram i Stockholm, Sundsvall, Umeå eller Luleå?

Välkommen att ansöka till Knowit Solutions traineeprogram för dig som vill jobba med webb- och systemutveckling, Cloud, Test, Mobilutveckling, Business Intelligence eller Projektledning/Scrum. Vi erbjuder platser i Stockholm, Sundsvall, Umeå eller Luleå! 

""

Jobba med backend eller data engineering?

Nu söker vi dig som vill ansluta till vårt Graduate program i Göteborg eller Östersund under hösten 2024! Hjälp oss att bygga framgångsrika lösningar genom att bidra med din entusiasm, kunskap, omdöme och kapacitet gällande programmering och teknik.

trainee

Kickstarta din karriär på Knowit

På Knowit jobbar vi med hela digitaliseringsresan, vi kan hjälpa kunden att inleda digital transformation på strategisk nivå genom att rita ut färdplanen med hjälp av våra managementkonsulter och sedan genomgå hela resan från behovsanalys och skiss till färdig digital produkt inom allt från kundupplevelser och system till högteknologisk mjukvaruutveckling.

Därför kan vi också erbjuda flera spännande roller inom Knowit. Våra trainee- och graduateprogram är skräddarsydda efter det kompetensområde du ska arbeta inom. Det innebär att programmen ser olika ut men att de bygger på samma grund. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och växa i din karriär och som person, samtidigt som du får bidra till ett hållbart och mänskligt samhälle.

Är vi rätt för dig?

För att trivas hos oss är du nyfiken på att utvecklas och växa, du lockas av variationen som konsultlivet erbjuder och vill arbeta i teknikens framkant. Kanske är du nyexaminerad från universitet, högskola eller yrkeshögskola? Eller så har du jobbat i något år och vill få en nystart i din karriär.

Hållbarhet på Knowit

Med tydligt uppsatta mål och mätetal har vi en plan för hur vi ska vara en hållbar arbetsplats och skapa en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

En av Sveriges bästa arbetsgivare

Vi är väldigt glada över att Knowits medarbetare röstar högt över snittet i interna undersökningar när det kommer till att trivas på Knowit som arbetsplats. Vi får också externa utmärkelser så som Linkedin Top Companies 2022 och rankas branchbäst i Sverige bland studenter och unga akademiker inom it. Jobbar du hos oss så är du med och hjälper oss att utveckla Knowit.

Till toppen