Trainee

Att vara trainee på Knowit ger dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och göra en spännande karriär som konsult. Ansökningsperioden till traineeprogrammen öppnar under första kvartalet 2023.

Teori varvas med praktik

Knowit Traineeprogram startar varje år i början av hösten med ett välkomstmöte och gemensam introduktion på respektive placeringsort. Under programstarten kommer du att lära känna dina kollegor och få en god inblick i konsultyrket. Du får förståelse för vår vision och hur vi arbetar för ett mänskligt och hållbart samhälle i våra kunduppdrag. Du får även utbildning och träning i affärsmannaskap och det personliga ledarskapet.

Därefter väljer du ett område där du vill specialisera dig och få praktik. Under programmets gång får du ta del av metoder, tips, råd och lärdomar från några av branschens bästa konsulter och tillämpa dem i ditt arbete. Vid avslutat program kommer du att vara redo att hoppa på ditt första kunduppdrag.

Under hela din traineeperiod har du en dedikerad mentor som ger dig den stöttning och vägledning du behöver. Om det så gäller frågor kring konsultrollen eller våra rutiner på Knowit.

trainee

Träffa våra tidigare traineer

Trevliga kollegor, grymma utbildningar och ett nätverk som ständigt växer. Ungefär så beskriver några av våra tidigare traineer Knowits traineeprogram när de kortfattat får berätta lite om det. Läs om deras resa från trainee till fullfjädrade konsulter.

Hands holding a plant

Förbättra världen med oss

Hos oss får du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett starkt, stöttande team. I dina kunduppdrag kommer du att driva förändring och vara med och utforma en hållbar framtid med den senaste tekniken. Med en platt och decentraliserad organisation där beslutsvägarna är korta blir du sedd för dina initiativ, personliga engagemang och framsteg. Vårt medarbetarlöfte, Grow. Make a Difference. Together, visar vilket sorts företag vi vill vara.

Till toppen