Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Systemutvecklare intresserad av StreamServe/ Exstream sökes till team i Umeå

UMEÅ

Sugen på att lära dig något nytt eller bygga vidare på dina kunskaper samt bli medlem av ett härligt team? Då har vi uppdraget för dig!

Dela jobbet

Vi på Knowit Solutions söker en nyfiken och driven person till vårt härliga team i Umeå. Du kommer delta i arbetet att leverera lösningar till kunder runt om i Sverige. Arbetsuppgifter som du kommer att arbeta med är främst lösningar inom dokumentgenerering och systemintegrationer.

Vi arbetar främst från vårt kontor i Umeå där även möjlighet till delvist arbete hemifrån finns.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med StreamServe/Exstream från OpenText. Men om detta skulle vara något du inte har arbetat med innan men har ett stort intresse för tekniken så finns erfarna kollegor att stötta dig. Vi värdesätter inställning, driv och nyfikenhet främst. Du behöver ha en relevant högskole- eller universitetsutbildning (alternativt yrkeshögskola med komplement av flertalet års erfarenhet). Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Våra anställda vittnar om att det bästa med att arbeta på Knowit är kollegorna och företagskulturen Vi gillar att hitta på olika aktiviteter utanför arbetstid, inklusive friskvårdsrelaterade såsom padel, vandring och cykling. Vi gillar även prova på-aktiviteter såsom fågelskådning, brödbak och vinprovning. För slalomåkare har vi en årlig resa till något Norrlandsfjäll. Jämställdhet är viktigt för oss, och vi arbetar aktivt för en bra mix i våra leveranser. Utöver förmåner och schyssta villkor får du möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor.

Ansök redan idag! I din ansökan vill vi höra några rader om dig själv, dina erfarenheter, vad du tycker är roligt och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit.

Har du frågor om Knowit eller rollen är du varmt välkommen att kontakta Olise Östmark, ansvarig rekryterare Olise.ostmark@knowit.se

– vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb