Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Spontanansökan Karlskrona

KARLSKRONA

Är du en grym IT-konsult som vill jobba på Karlskronas bästa konsultbolag? Vi söker nya kollegor så välkommen med din ansökan till oss!

Dela jobbet

Är du en grym utvecklare som är redo för ditt nästa steg i karriären? Vi letar ständigt efter fler duktiga och härliga kollegor till vårt gäng i Karlskrona. För att passa in hos oss tror vi att du har jobbat med mjukvaruutveckling i några år och har intresse eller erfarenhet av AI, Machine Learning, testning och cybersäkerhet. 

I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang och stort intresse för digital utveckling. Du, precis som vi, tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på jobbet, samtidigt som vi har ett gemensamt fokus på att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder i Blekinge. Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska flytande i tal och skrift samt ha svenskt medborgarskap baserat på vårt kundunderlag.

Om Knowit Karlskrona
Vi lever våra värderingar – vi är schyssta, nära och tillgängliga och vi brinner för innovation! Hos oss får du bli en del av ett bolag med mängder av grymma konsulter som gillar att koda och göra roliga saker ihop. Våra ledares ansvar för bolagets välmående är tydligt och enkelt, det bygger helt enkelt på att säkerställa din trivsel och din framtida utveckling. Genom en nära dialog med dig lovar vi att göra vårt yttersta för att nästa projekt blir ditt livs bästa hittills.

Vi är ett bolag som värdesätter en kultur med gemenskap, som lyssnar när du har förslag kring förbättringar i projekten eller nya idéer på event, och som alltid kommer uppmuntra dig till att testa nya lösningar. Vi har nyligen flyttat till nya fräscha lokaler i Lokstallarna mitt i centrala Karlskrona.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vår hemsida! Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Jenny Söderbom på jenny.soderbom@knowit.se eller rekryterare Eleonora Cronholm på eleonora.cronholm@knowit.se eller 0737-587858.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Liknande jobb