Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior utvecklare

MALMÖ

Dela jobbet

Är du en erfaren mjukvaruutvecklare med intresse och erfarenhet av molnteknologi? Vi letar efter dig! Bli en del av vårt team av riktigt härliga konsulter som tillsammans skapar kreativa lösningar för våra kunder. 

Vad du kommer att göra

 • Designa och utveckla moderna mjukvarulösningar som gör skillnad.
 • Samarbeta med tvärfunktionella team för att leverera kundanpassade lösningar.
 • Använda molnteknologier som Azure, GCP eller AWS för att skapa säkra och skalbara lösningar.
 • Designa och bygga API:er för att möjliggöra sömlös integration mellan olika systemkomponenter.
 • Implementera händelsedriven arkitektur och teknologi för att främja skalbarhet och för att möjliggöra snabb och asynkron kommunikation mellan olika systemkomponenter.

Vem vi letar efter
Vi letar efter dig som har ett antal års erfarenhet av och behärskar kodspråk såsom Java, JavaScript (och Typescript), C#, Python eller Golang. Självklart behöver du inte kunna alla ovanstående, utan huvudsaken är att du känner dig hemma i och har erfarenhet från någon av dem. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att jobba med molnplattformar (Azure, GCP eller AWS) blir vi extra glada. Vi tror att du är en person som gillar att samarbeta och kommunicera med personer i olika typer av roller. Vi hoppas även att du drivs av problemlösning och tycker det är roligt att lära dig nya teknologier.

Eftersom våra kunder pratar både svenska och engelska letar vi efter dig som behärskar båda språken i tal och skrift. 

Varför Knowit?
Vi är ett konsultbolag som tror på att skapa banbrytande tekniska lösningar för våra kunder. På Knowit Core är vi ungefär 100 personer i en härlig blandning av utvecklare, arkitekter, projektledare och designers. Här hittar du civilingenjörerna från LTH, systemutvecklare och självlärda kodfantaster samt de som i vuxen ålder läste på yrkeshögskola. Hos oss finns det plats för alla - huvudsaken är att du, precis som dina kollegor, vill, kan och gillar att lösa problem genom kod.

Här möts du av vår engagerade VD Helene som tror på att en kultur byggs på gemenskap, trygghet och engagemang. Din närmsta ledare hittar du i Per, Hördur, Fay, Andreas, Karl-Johan eller Christofer. Vi tror inte på alldeles för stora team, utan vill att du som medarbetare ska känna dig sedd och hörd. Vår arbetsmiljö präglas av en härlig blandning av professionalism och en avslappnad atmosfär. Vi tror på att uppmuntra nyfikenhet och samarbete för att driva innovation framåt.

Checkar vi av din önskelista?

 • Avsatt tid och budget för individuell utveckling
 • Möjlighet att vara del av kompetensforum månadsvis tillsammans med dina kollegor
 • Gemensamma frukostar och fredagsluncher
 • Kollegor som delar ditt intresse för teknik och utveckling
 • En trygg arbetsplats med kollektivavtal
 • Engagerande (och roliga) chefer
 • En flexibel arbetsmiljö
 • Ett av Malmös (förmodligen) finaste kontor på Stortorget
 • Kick-off, after works, familjedagar, träningspass, kulturevents m.m.

Ansökan
Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Elin Zahlander (rekryterare) elin.zahlander@knowit.se eller 073 656 35 75.

Just nu är det semestertider i rekryteringsteamet, vilket innebär att det kan dröja lite längre än vanligt innan du får återkoppling på din ansökan. Givetvis går det jättebra att skicka in din ansökan ändå, vi gör vårt bästa för att du ska få svar så snart som möjligt. Glad sommar!

Liknande jobb