Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

Senior säkerhetskonsult inom IAM

STOCKHOLM

GÖTEBORG

LINKÖPING

Vill du arbeta strategier, taktiskt och operativt med IAM-lösningar?

Dela jobbet

Vem är du?

Tycker du att cybersäkerhet är något av det mest spännande och roligaste som finns? Vill du i din roll som senior säkerhetskonsult inom IAM precis som vi, skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga? Du är en senior säkerhetskonsult inom IAM som vill arbeta inom spännande sektorer som energisektorn, bank & finans, eHälsa och samhällskritisk IT-infrastruktur, och ha det som en naturlig del i din vardag? Vill du arbeta tillsammans med 150 likasinnade, dedikerade specialister inom området Cybersäkerhet och Juridik? Välkommen till Knowit!

Vi söker dig som är/har

Du är en varm prestigelös, driven och självgående senior säkerhetskonsult inom IAM med minst 3–5 års erfarenhet av att arbeta med IAM (identitets- och behörighetshantering). Du vill bli uppskattad och lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang. Du gillar när det händer saker, att tänka ut nya lösningar och du älskar människor. Du är troligen väl insatt i, och har erfarenhet av informations- eller datamodellering. Har du dessutom erfarenhet av C#/Java/C++, samt har en akademisk utbildning som civilingenjör eller systemvetare är det meriterande.

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer bidra till att system inte blir hackade eller att information hamnar i fel händer. Du kommer hjälpa kunderna ta kontroll över sina identiteter och behörigheter inom IAM-området där verksamhet och teknik möts.

Har du ett brinnande intresse för identitets- och behörighetshantering och vill arbeta både strategiskt, taktiskt och operativt med våra kunders IAM-lösningar. Du kommer ingå i ett av Sveriges bästa IAM-team där vi tillsammans delar med oss av kunskap och lösningar inom området. Du har nu chansen att fortsätta din karriär som säkerhetsspecialist i ett otroligt spännande och växande företag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har förmånliga villkor för utfyllnad av föräldrapenning, samt goda pensions- och försäkringsvillkor. Förhoppningsvis gillar du sjuk humor och har någon konstig hobby, då är du varmt välkommen till oss på Knowit!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi återkommer till dig för fortsatt dialog. Frågor om tjänsten hanteras av Carlos Marjasin som du kan kontakta på telefon 076-812 01 09 eller e-post

För denna tjänst kommer kapacitets- och personlighetstester genomföras på alla sökanden, samt bakgrundskontroll på slutkandidat.

Vissa av våra kunduppdrag kräver svenskt medborgarskap. 

Knowit Insight är med sina nästan 500 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.

Liknande jobb