Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

OTHER

Senior backend-utvecklare till Knowit!

GÖTEBORG

ÖSTERSUND

Dela jobbet

Om oss
Hej! Vi är Knowit Solutions CoCreate, ett konsultbolag som specialiserar sig inom digitala affärer & produkter, data samt plattform engineering. Nu söker vi efter fler seniora backend-utvecklare som trivs bra med C# och Azure!

Din arbetsdag hos oss:
Som en senior utvecklare hos oss kommer du att vara involverad i spännande projekt inom olika branscher, vi har många spännande kunder och uppdrag inom branscher såsom medtech, automotive, fintech och offentlig sektor. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och ger dig verktygen och resurserna du behöver för att lyckas och växa i din roll som utvecklare.


Du och dina kollegor arbetar ofta med tekniker som:

 • Kodning — C# .NET, Java eller JavaScript/TypeScript (Node.js)
 • Cloudtjänster — t.ex. App Services, Micro Services med Azure, AWS, Google Cloud
 • API:er & containers — API:er, Docker, Kubernetes
 • DevOps — DevOps pipelines, backend-infrastruktur och Infrastructure as Code.
 • Frontend — Viss frontend ex. Vue, React eller Angular (även om ditt huvudfokus ligger på backend).

  Arbetsplats och kollegor
  Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team av passionerade och engagerade individer som delar en gemensam vision och vill utvecklas. Oavsett om du sitter in-house eller ute hos kund så är vi alla ett team. Vi har flera kollegor som arbetat i över 10, 20 år hos oss, det om något är ett tecken på att vi trivs tillsammans. 


  Vissa kallar det kultur, vi kallar det vardag

  På Knowit vet vi att en bra kultur består av gemenskap, trygghet och engagemang och strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö som vi alla trivs i. Hos oss lär vi oss av varandra och inom vårt datadrivna område har vi regelbundna forum för kompetensutveckling tillsammans inom Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och är stolta över att vara ett av de mest jämställda börsnoterade bolagen i Sverige.

  Du kan förvänta dig en omväxlande, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett team.

  Innan du söker jobbet:

  • Eftersom våra kunder är både internationella och nationella så behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi ser att du har arbetat som konsult eller är nyfiken på att testa denna roliga och breda roll.