Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior .NET-utvecklare

STOCKHOLM

Vi jobbar med den senaste tekniken i alla delar av systemutvecklingsprocessen. Tillsammans med våra kunder skapar vi IT-lösningar som miljontals människor använder varje dag. Vill du bli en av oss?

Dela jobbet

Är du en .NET-utvecklare som drömmer om en arbetsplats där du får bredda och fördjupa dina kunskaper i flera intressanta projekt? Då är Knowit Solutions Cloud & Code något för dig!

Vi frågade vår vän ChatGTP efter 3 anledningar till varför du som systemutvecklare bör arbeta hos oss på Knowit, och fick följande svar:

 1. På Knowit kan du förvänta dig att arbeta med den senaste tekniken och lösningarna eftersom företaget är fokuserat på digital transformation och innovation. Detta kan ge värdefull erfarenhet för dig som utvecklare och bidra till att forma framtiden för olika branscher.
 2. Knowit har ett rykte för en anställningsvänlig arbetskultur, som betonar balansen mellan arbete och fritid. Detta kan skapa en stödjande och gynnsam arbetsmiljö för dig att prestera på din bästa nivå samtidigt som du bibehåller en hälsosam balans mellan arbete och fritid.
 3. Knowit tillhandahåller olika professionella utvecklingsprogram, såsom utbildning, mentorskap och kunskapsdelning, som kan hjälpa dig att kontinuerligt lära och växa i din karriär. Dessutom kan du ha möjlighet att arbeta med och lära från experter inom olika områden, vilket kan vara värdefullt för din professionella tillväxt.

  Vi håller helt med ovanstående, men vi som arbetar hos Knowit vill gärna lägga till några fler anledningar:
 4. Gemenskapen: i vårt team fokuserar vi på att växa tillsammans
 5. Personerna: Hos oss arbetar drivna, kompetenta och underbara människor. Det finns alltid hjärterum för fler.
 6. Möjligheterna: Hos Knowit kan du som utvecklare styra din egen utvecklingsbana. Vi är måna om att du får arbeta med tekniker och uppdrag som du har intresse för. Dit du vill, vill vi.


Det var lite kort om vilka vi är, nu är vi väldigt nyfikna på vem du är?  För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • Minst 4 års erfarenhet av Microsofttekniker
 • Djupgående kunskaper i C# och .NET
 • Goda kunskaper inom Azure eller AWS
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas i rollen ser vi även att du:

 • Har ett stort intresse för teknik
 • Har ett konsultmässigt arbetssätt
 • Är väl insatt i modern utvecklingsmetodik

Är detta du? Skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi ser fram emot att höra av dig!

Har du några frågor eller funderingar angående tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Felicia Oor på felicia.oor@knowit.se.

Liknande jobb