Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SYSTEM ENGINEERING

Säkerhetsintresserad DevOpsare

STOCKHOLM

LINKÖPING

Dela jobbet

Vill du ha det bästa av konsult- och produktbranschen och samtidigt tycker DevOps och säkerhet är spännande – är detta något för dig ! Just nu söker vi på Knowit Secure Solutions en ny medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Vi levererar digitala lösningar och bidrar till en hållbar framtid.

Om rollen

På Knowit Secure Solutions utvecklar vi produkter inom säkerhet med våra egna framgångsrika lösningar; SignPort, CDA (Directory Services) samt Governance Platform. Vi växer, får hela tiden nya kunder och därför behöver nu stärka upp teamet med en resurs som ska jobba med främst DevOps men på sikt även backend. Du arbetar på något av våra centralt belägna kontor i Linköping eller Stockholm (med möjlighet till hybridarbete).

Som DevOpsare hos oss kommer du att arbeta med och orkestrera containrar (Docker och Kubernetes) samt arbeta med CI/CD pipelinedesign. Andra saker du kan förvänta dig att göra är att scripta i t.ex. Python eller Bash samt att deploya i public cloud. Våra produkter levereras antingen som containers eller håller på att migreras till en sådan miljö vilket gör att du får arbeta med flera spännande aspekter i den processen. Vi är ett riktigt erfaret gäng med ett starkt kundfokus och vilja att bli och göra saker bättre.

Om dig

Vi söker dig som tidigare har tagit aktiv del i att bygga och förbättra CI/CD-system och är bekant med en del relaterade praxis såsom provisionering, leveransflöden, byggsystem, repository management, datahantering och datavisualisering. Gissningsvis har du erfarenhet av att arbeta med och orkestrera containrar, CI/CD pipelinedesign, deploya i public cloud samt scriptning. Vi uppskattar att du arbetar bra självständigt men inte heller har något emot att arbeta med kunskapsspridning. Troligen har du en kandidat- eller magisterexamen i datavetenskap eller motsvarande samt minst ett par års praktiskt arbetslivserfarenhet inom området. Extra bonus är om du har kunskaper i Terraform, Consul och/eller Nomad.

För denna roll ser vi att du har god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.

Lite kort om oss och vad du kan förvänta dig
Knowit Secure Solutions levererar tre produkter med tillhörande tjänster inom områdena:

  • Elektroniska underskrifter (SignPort)
  • Identitets och åtkomstkontroll (IAM/CIAM/CDA)
  • Riskhantering och regelefterlevnad (Governance Platform)

I våra team stöttar, uppmuntrar och lär vi oss av varandra dagligen. Vi är ett bolag som alltid strävar efter att bli bättre, och det blir vi genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans till att växa hos oss. Något som är lika viktigt för oss är att du som medarbetare har möjlighet till balans i livet genom att kombinera fritid med arbete.

Hos oss värderar vi en fri kultur med nära kontakt med chef och kollegor. Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget. Vi vill därmed uppmuntra dig som kvinna eller icke-binär att söka tjänsten för att få bli en del av gemenskapen!

Intresserad?
Vi vet att det kan vara svårt att få in känslan i en annons, men tycker du att några av kompetenserna ovan passar in på dig – sök tjänsten idag så berättar vi gärna mer! Kontakta då Mikael Monié på mikael.monie@knowit.se eller +4670 825 96 17.

Vi hoppas höra ifrån dig snart!

Liknande jobb