Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

ORGANIZATIONAL ROLES

Rekryterare

MALMÖ

Dela jobbet

På Knowit i Malmö letar vi efter vår nästa rekryteringsstjärna till ett grymt team (man får säga så om sitt egna team). Har du erfarenhet av rekrytering inom IT, har kreativa sourcing-skills och älskar att nörda ner dig i kodsnack med våra utvecklare? Varmt välkommen till oss på Knowit!

Om rollen
I rollen som rekryterare hos oss får du möjlighet att jobba med hela rekryteringsprocessen för våra olika bolag inom Knowit Syd. Fokus ligger på uppsökande rekrytering av duktiga utvecklare och andra tekniska profiler. Du kommer även vara del i att koordinera våra employer-branding aktiviteter och hjälpa oss att sprida ordet om vår fantastiska arbetsplats! Det innebär allt från aktiviteter som mässor, introduktionsdagar och andra viktiga tokigheter som vi hittar på.

Sökes
Kärt barn har många namn! Kalla dig rekryterare, researcher, talent acquisition specialist – för oss är det mindre viktigt. Vi letar efter dig som har minst tre års erfarenhet av att jobba med operativ rekrytering av IT-profiler, men som också vill vara en viktig del i vår rekryteringsfunktions strategiska arbete. Om du har tidigare erfarenhet av att rekrytera konsulter ser vi det som meriterande. Vi hoppas att du, precis som vi, trivs oerhört bra med att vara på plats på kontoret för att bygga gemenskap, samhörighet och ha närheten till allt som händer.

Vi ser gärna att du har en förståelse för olika språk och ramverk som våra utvecklare jobbar med, samt erfarenhet av LinkedIn Recruiter. Om du dessutom har tidigare vana av att jobba i Teamtailor är det ett plus. Vi jobbar med assessment-verktyget Predictive Index, så har du certifiering inom det blir vi jätteglada - men vi blir även glada om du har jobbat med liknande verktyg innan. Vi genomför intervjuer på både svenska och engelska, vilket innebär att vi letar efter dig som är bekväm med att ha båda språken som arbetsspråk. 

Vi letar efter dig om vill som bara måste springa ett ärevarv när du sätter en riktigt snygg rekrytering. Du som vill vara en del av ett härligt team som tror på fördomsfri rekrytering och att bra kandidatvård är något av det viktigaste vi har. Du som letar efter nästa grymma kandidat, inte bara på LinkedIn, utan även på kanaler som Stack Overflow och GitHub. Du som trivs med att ha många kontaktytor, kan vara flexibel i ditt arbetssätt och gillar en snabbfotad miljö.

Finnes
Ett bolag och team i förändringens tidevarv! Vår eminenta kollega Eleonora går hem på föräldraledighet och vi letar efter dig som vill vara en del av vårt team under ett års föräldravikariat.

Kvar i teamet hittar du Elin (Jonny om Elin: påläst och hjärtlig med magisk getting-shit-done attityd) och Jonny (Elin om Jonny: storyteller, relationsbyggarjäkel och stöttepelare) som med varm famn välkomnar dig! Din närmsta chef hittar du i ovannämnda Elin. Tillsammans har vi förmånen att jobba med inspirerande chefer som har stort förtroende för vår kunskap och förmåga inom området.

Välkommen till en inspirerande arbetsplats med fokus på att hitta våra framtida medarbetare. Vi rekryterar alltifrån utvecklare till cloud-specialister, testare till projektledare och UX-designers. Vi vågar lova att du kommer få testa många av dina idéer, lära känna några av branschens bästa utvecklare och ha fantastiskt roligt på jobbet.

Ansökan
Vi tittar igenom och hanterar ansökningar löpande så vänta inte med din ansäkan om vi har väckt din nyfikenhet. Observera att vi inte hanterar några ansökningar mail. 

Vi använder tester i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta någon av oss:

Elin Zahlander på 073-656 35 75 eller elin.zahlander@knowit.se
Jonny Magnusson på 073-530 28 29 eller jonny.magnusson@knowit.se