Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

MANAGEMENT CONSULTING

Projektledare med erfarenhet av att leda och driva förändring

LINKÖPING

Dela jobbet

På Knowit Insight i Linköping är det vi som medarbetare som tar ansvar och formar företagets framtid. Som del av det lilla familjära företaget får du möjligheten att påverka vilka uppdrag du tar dig an, såväl som bolagets riktning och kultur. I dag präglas kulturen av eget ansvar, personlig frihet och gemenskap vilket vi medarbetare värdesätter högt. Hos oss blir du en del av en grupp med många års erfarenhet där du introduceras till nya utmaningar och utvecklas som ledare, tillsammans med både unga och erfarna kollegor. Vidare får du tillgång till ett kontaktnät som sträcker sig över landsgränser och kompetensområden – från projektledning till cybersäkerhet och utveckling av BI-lösningar.

Vad gör vi? Vi på Knowit Insight Öst jobbar med projektledning som tar sig form i allt från internationella transitionsprojekt till lokala verksamhetsutvecklingsprojekt. Utöver projektledningen stöttar vi chefer och ledningsgrupper med utveckling av affärsstrategi, ledarskapscoachning, verksamhetsanalys och vägledning, samt kan inta positioner som interimschef. Vår vision är att vara en förändringspartner, där vi strävar efter att vara en pålitlig partner genom hela förändringsresan, från strategi till handling.

Vi på Knowit Insight i Linköping har en fortsatt stor efterfrågan från våra kunder vilket gör att vi söker efter fler kollegor. Vi söker dig med mer än fem års erfarenhet av att leda människor och organisationer i förändring.

Vad förväntar vi oss av dig

  • Minst 5 års erfarenhet av att leda och driva förändring
  • Kommunikativ förmåga och kan skapa goda kontaktnät
  • En nyfikenhet kring nya utmaningar och fallenhet att anpassa sig efter snabba förändringar
  • Lösningsorienterad och strukturerad

Kort om oss

På Knowit Insight i Linköping är vi ca 25 personer som delar kontor med våra systerbolag, vilket gör oss till en skara om ca 140 personer. Hela Knowit koncernen omfattar över 4000 anställda och finns i 6 länder. Läs gärna mer om Knowit Insight Öst här.
Välkommen med din ansökan. Ser vi oss som en potentiell match så bokar vi gärna in ett första möte och tar vidare dialogen därifrån.

Övrigt 

På grund av semestertider kan svarstiden för återkoppling vara något längre än vanligt. 

    Liknande jobb