Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

MANAGEMENT CONSULTING

Managementkonsult i digitala miljöer

MALMÖ

Här jobbar vi med värdeskapande digitala förändringsresor tillsammans med ett mångfacetterat och framåt gäng - kul om du vill hänga på!

Dela jobbet

Vill du vara en del av ett ledande och transparent team som levererar innovativa lösningar till våra kunder? På Knowit Insight Syd i Malmö söker vi nu fler drivna digitala managementkonsulter som vill få människor och organisationer att fungera bättre tillsammans i den digitala världen och framtiden.

Om dig

Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med att skapa en bättre värld - både digital och reell - tillsammans med oss på Knowit. Du har tidigare erfarenhet av managementkonsultrollen eller verksamhetsutveckling i olika branscher och har goda (själv-)ledarskapsegenskaper. Du är prestigelös och har förmågan att kommunicera med människor på alla nivåer, och du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Du har med dig några kundcase och managementverktyg som du kan tillämpa i praktiken och anpassa till olika organisationers förutsättningar och behov på deras digitala resa. Du gillar dessutom att se affärsmöjligheter, alltid med utgångspunkt i kundens bästa.

Med den bredd Knowit som helhet kan leverera känner du stolthet och glädje i att både kunna förmedla insikter och strategiska förbättringsplaner för att sedan aktivt jobba vidare med att förverkliga dem hela vägen fram till färdig implementation och inte minst uppföljning. Att vara konsult hos oss innebär kort och gott ett varierande arbete med stora möjligheter att ta ansvar och coacha både i dina kundcase och i vårt eget bolags utveckling.

Om oss

Med start i vår vision att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle har vi på Knowit under många år tillsammans med våra kunder skapat framtidens lösningar utifrån våra strategiska och kreativa teknikkunskaper. Helt enkelt lösningar som underlättar vardagen för både verksamheter och individer.

Choose courage: Vi tror på att modiga beslut och handlingar är grundläggande för att skapa framtidens digitala lösningar och driva positiv förändring.

Trust in transparency: Vi värdesätter ärlighet och öppenhet som nyckelkomponenter för framgångsrika samarbeten och långsiktiga relationer.

What’s in it for we? Vi reflekterar kontinuerligt över hur våra insatser gynnar inte bara oss själva, utan även våra kunder, våra team och samhället som helhet, för att skapa meningsfulla resultat.

Här hos oss på Knowit Insight i Malmö har vi åtaganden som sträcker sig över hela spannet från strategisk rådgivning till operativ projektledning. Våra uppdrag finns inom digital transformation, förändringsledning, utbildningar samt utveckling av processer och arbetssätt. Kunderna finns idag inom både privat och offentlig sektor med spridning på flera branscher.

Vi är ett team som uppmuntrar, engagerar och inspirerar varandra utifrån en mix av yrkesstolthet, skicklighet och empati. Vi utgår från vårt samarbetsinriktade kontor vid Stortorget i Malmö där vi alltid har möjlighet att ses både för erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling och inte minst för trevligt häng tillsammans.

Vi samarbetar även med andra kontor och domänområden samt inte minst inom vårt affärsområde Knowit Insight, där vi är totalt över 550 medarbetare och därmed en av de starkaste digitala managementkonsulterna i Norden.

På Knowit jobbar vi med kontinuerlig kompetensutveckling både för dig personligen och för oss som organisation. Allt från praktiska verktyg och insikter genom kurser i bland annat problemlösning, analys, samarbete och försäljning till att vi tar fram och driver initiativ som KLP - Knowit's Leadership Philosophy.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka redan idag här direkt! Observera att vi inte tar emot eller hanterar ansökningar via mail. Vi använder analyser och har ett kompetensbaserat urval i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat. 

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Knowit Insight Syds VD Hanna Nettelvik på hanna.nettelvik@knowit.se eller vår rekryterare jonny.magnusson@knowit.se.

Just nu är det semestertider i rekryteringsteamet, vilket innebär att det kan dröja lite längre än vanligt innan du får återkoppling på din ansökan. Givetvis går det jättebra att skicka in din ansökan ändå, vi gör vårt bästa för att du ska få svar så snart som möjligt. Glad sommar!

Knowit
Läs gärna mer om Knowit som helhet här.

Liknande jobb