Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

MANAGEMENT CONSULTING

Managementkonsult inom projektledning och verksamhetsutveckling

GÖTEBORG

Dela jobbet

Vill du hjälpa våra kunder med digitalisering, projekt- och verksamhetsutveckling?


Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, är vi 550 konsulter som hjälper organisationer att utvecklas genom att realisera digitaliseringens fulla potential. Från Göteborgskontoret utgår närmare 40 av dessa konsulter och nu söker vi fler till vårt team då vi ser ett ökat behov hos våra kunder.

 

Utvecklingen idag går allt snabbare och högre krav ställs på företag att bli mer adaptiva. Vi ser att det finns ett stort behov av nya sätt att tänka kring organisationer, tjänster, nöjda kunder och hur man skapar framgångsrika verksamheter. För oss är digitalisering mycket mer än IT och data. Det handlar om att få människor att fungera sida vid sida med det som tekniken kan erbjuda. Vårt erbjudande innefattar allt ifrån att förbättra en befintlig situation till att leda och införa förbättringen i olika organisationer.

 

Nu söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vårt erbjudande inom management consulting och digitalisering. Förutom adekvat utbildning har du 2 års arbetslivserfarenhet i roller som projektledare, business analyst, managementkonsult eller likvärdigt. Du har med dig några kundcase och managementverktyg som du kan omsätta i praktiken och anpassa till organisationens förutsättningar och behov. Du gillar dessutom att skapa affärsmöjligheter.

 

Utöver ovan ser vi nedan erfarenheter som meriterande:

  • Erfarenhet från agila roller
  • Erfarenhet inom supply chain
  • Erfarenhet inom projekt- / produkt- / program- / förändringsledning
  • Erfarenhet inom kravhantering och ledarskap i digitala organisationer

Vad erbjuder vi?

Våra åtaganden sträcker sig över flera områden från förstudier till implementationer och uppföljningar. Ett urval av vad du kan komma att arbeta med hos oss är projektledning, digital transformation, förändringsledning, utbildningar, agila transformationer samt utveckling av processer och arbetssätt. Att vara konsult på Knowit Insight innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka.

Hos oss träffar du engagerade kollegor, får spännande utmaningar och möjligheter till roliga uppdrag. Du har tillgång till vårt fina kontor centralt i Göteborg där vi har möjlighet att ses för såväl erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling, som för trevligt socialt umgänge. Vi är en engagerad och driven grupp som med en mix av yrkesstolthet, skicklighet och empati både stöttar, sporrar och lär av varandra!

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform: Heltid.

Utbildning: Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Eventuella frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen hanteras av Mathilda Hult som du kan kontakta på telefonnummer 0702-198508 eller e-post mathilda.hult@knowit.se


Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Knowit

Knowits vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom en decentraliserad organisation och vårt agila arbetssätt i kunduppdrag. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden, Solutions, Experience, Connectivity och Insight som erbjuder tjänster inom skräddarsydd systemutveckling, digitala kundupplevelser, internet of things, cloud, cybersäkerhet och managementkonsulting.

 

Knowit grundades 1990 och har cirka 4 400 medarbetare, huvudsakligen i Norden, men även i Tyskland och Polen. Knowit AB (publ) börsnoterades 1997, och finns i dag på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap.

Liknande jobb