Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SALES & CONSULTANT MANAGEMENT

Konsultchef till Knowit i Umeå

UMEÅ

Är du redo att utmana dig själv att sätta Knowit på kartan som Umeås bästa konsultbolag?

Dela jobbet

Om oss

Knowit är inte bara ett IT-konsultbolag, det är ett hem för specialister inom IT - allt från utvecklare till projektledare. Hos oss får alla möjlighet att utvecklas och växa - både i sin professionella roll, men även som person.

Vi söker en konsultchef till vårt kontor i Umeå som vill vara med och utveckla kontorets framtid. Är det du?

Vad du kommer att göra

I rollen som Konsultchef hos Knowit är din primära uppgift att stötta och utveckla våra medarbetare. Du kommer att sitta i ledningsgruppen och verka både på en operativ och strategisk nivå. Du agerar även som kontorschef.

Du utvecklar våra affärer och jobbar nära dina konsultchefskollegor på andra affärsområden och orter för att tillsammans nå våra uppsatta verksamhetsmål. Du säljer in och leder spännande uppdrag hos våra kunder, både inom offentlig och privat sektor. Till din hjälp har du drivna och nyfikna kollegor.

På Knowit blir du en del av en utmanade och viktig resa där vi delar visionen om ett hållbart och mänskligt samhälle. Vi letar efter dig som drivs av att förbättra, förenkla eller hitta nya innovativa lösningar.

Din erfarenhet

För att lyckas i rollen som Konsultchef har du tidigare erfarenhet från en ledande roll med både relationsförsäljning, personalansvar samt en teknisk bakgrund med ett stort intresse och förståelse av digitala lösningar som möjliggörare inom olika områden.

Vi söker dig som har erfarenhet av att skapa kundvärde, ledarskap och försäljning gärna med en teknisk bakgrund. Du uppskattar ett omväxlande arbete med många kontakter, både internt och externt. Ditt primära ansvar är att ansvara för ett konsultteam och kontor där kundutveckling, försäljning och bemanning, medarbetarutveckling och rekrytering är centrala aktiviteter.

Vi hoppas att du, precis som vi, tycker det är viktigt att utvecklas tillsammans med dina kollegor och ha roligt på jobbet!

Vad kan Knowit erbjuda dig?

Vi erbjuder dig att växa och skapa skillnad tillsammans med härliga kollegor. Ledarskapet är ett av våra viktigaste verktyg och du som ledare erbjuds stöd och coachning i din utveckling både av kollegor och externa utbildningspartners.

Vi värdesätter att våra medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid till en balanserad vardag. Vi uppmuntrar och stödjer aktiv friskvård samt ger alla medarbetare möjlighet att ta del av förmånliga försäkringsprogram. Vi har även fördelaktiga pensionslösningar och en insikt i att gemensamt skapa långsiktigt gynnsamma anställningsförhållanden.

Vi på Knowit tror att mångfald och en jämnt balanserad organisation ökar såväl kreativitet och innovationskraft som kvaliteten på våra tjänster. Jämställdhet och inkludering är något som vi arbetar aktivt med. 

Kontakt

Har du funderingar om tjänsten kontakta gärna någon av de närmsta kollegorna, se nedan.