Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Knowit Connectivity söker erfarna utvecklare inom försvarssektorn i Stockholm

STOCKHOLM

Anslut till Knowit Connectivity i Stockholm! Höj din karriär inom försvarsteknik. Söker erfarna utvecklare med 3+ års erfarenhet av Linux, C++ eller Java. Forma framtiden med oss.

Dela jobbet


Om oss:

Arbetet hos oss på Knowit Connectivity präglas av kreativt tänkande, nyutveckling och närhet till kunden, samt vår egna interna konsultverksamhet. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom områden som mjukvaruutveckling, ledarskap och vår egna affärsutveckling.

Vi expanderar inom försvarsområdet:

Vi på Knowit har nu fått möjligheten att växa inom området för att utveckla tekniskt avancerade produkter, såsom samhällsviktiga applikationer, radarsystem och ledningssystem inom försvarssektorn. Vi söker därför efter kunniga och engagerade personer som vill vara med och forma framtidens tekniska lösningar.

Att vara en del av oss:

Som konsult hos oss får du möjlighet att påverka och forma din utvecklingsplan samt vara med och påverka riktningen för Knowit Connectivity Stockholm. Vi tror på ett arbetsklimat som är öppet, inbjudande och kreativt, där innovation och kontinuerligt lärande står i fokus.

Om rollen:

Om du vill vara med på vår resa inom försvarssektorn, förväntar vi oss att du har kunskaper inom Linux och C++ eller Java samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling, fördelaktigt inom embedded mjukvaruutveckling eller systemutveckling. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ADA samt har testat både på unit- och högre integrationsnivåer.

Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens, din förmåga att sätta dig in i nya uppgifter och ditt intresse för att göra ett positivt avtryck hos kunden på kort tid. Här får du inte bara växa som utvecklare utan också som konsult och en viktig del av Knowit. Vi söker dessutom dig som trivs med att arbeta med komplexa problem och upptäcka nya sätt att lösa dem.

Krav för rollen:

  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling
  • Kunskaper inom Linux samt C++ eller Java
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Meriterande: Erfarenhet av ADA och testerfarenhet på olika nivåer
  • Svenskt medborgarskap som krav för registerkontroll

Fördelar med att vara en del av Knowit Connectivity Stockholm:

Du erbjuds en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi arbetar aktivt med jämställdhet, miljö och hållbarhetsfrågor.

Besök vår hemsida för mer information: www.knowit.se

Innan du ansöker:

För detta uppdrag krävs registerkontroll, vilket medför krav på svenskt medborgarskap och svenska som första språk.

Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till Knowit Connectivity Stockholm och vara en del av vårt framgångsrika team.

LinkedIn: Knowit Connectivity

Liknande jobb