Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEERING

Javautvecklare - Knowit Connectivity Östersund

ÖSTERSUND

I skidbacken eller jobba med kodstacken? Hos oss behöver du inte välja!

Dela jobbet

I Östersund får du det bästa av två världar – fantastiskt friluftsliv och ett spännande jobb inom tech. På Knowit finns jobbet som får ditt hjärta att klappa lite extra. Just nu letar vi efter dig som vill jobba med Java, trivs i Linux-miljöer och har koll på databaser. Välkommen till vårt gäng i Östersund!

Din roll hos oss

Hos oss blir du en del av ett litet men erfaret utvecklingsteam. Vi sitter tillsammans här i Östersund och jobbar med ett system för telefonnummerportering som används av Sveriges telekomoperatörer. Arbetsdagarna är varierande och innefattar allt från att utveckla nya funktioner, felsökning och koda, till att sköta vår Service Desk. Du kommer att ha mycket eget utrymme att växa och lära, samtidigt som du bidrar med din expertis.

Vi letar efter en person med minst fem års erfarenhet inom Java-utveckling, som känner sig bekväm med att arbeta självständigt och tar ansvar för sin egen lärandeprocess. Den vi söker bidrar med mer än bara kodningsförmåga och har erfarenhet av att arbeta med Spring Boot, SQL, och Linux. Det är också meriterande om du har kunskap i Karaf, Camel och Vue.js eller liknande teknologier. Vi värderar en djup förståelse för våra kunders behov och de utmaningar de står inför. Förmågan att kommunicera flytande på både svenska och engelska, i tal och skrift, är en förutsättning. Dessutom lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom att värdera goda kundrelationer och trivas med att arbeta i långsiktiga projekt. Vi ser fram emot att välkomna en teammedlem som delar vårt engagemang och som är redo att växa tillsammans med oss.

Vad erbjuder vi?

  • En familjär stämning i ett företag med stora möjligheter.
  • Möjlighet till kontinuerlig lärande och utveckling.
  • Flexibla arbetstider och kollektivavtal.
  • Generöst friskvårdsbidrag och sociala aktiviteter.
  • Möjlighet till flyttbidrag om du flyttar hit för jobbet.

Så ansöker du

Vill du vara med där det händer, omgiven av fjällen och nära naturen? Skicka in din ansökan till oss och berätta vad just du kan bidra med och varför du skulle trivas hos oss. Om du har frågor är du välkommen att ringa Anna-Karin Broström på 070-289 90 62 eller Joakim Frödin på 070-234 27 85.

Tveka inte, ansök idag! Vi ser fram emot att höra från dig och intervjuar löpande.

Välkommen till Knowit – där kod och natur går hand i hand!


 →Vill du höra mer om vad våra medarbetare säger? Lyssna gärna på detta poddavsnitt:

                Läs mer och se vad vi gör på vår Knowit Connectivity på vår linkedin

Liknande jobb