Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Java-utvecklare

STOCKHOLM

Söker du en arbetsplats där du får växa tillsammans med andra? Välkommen till oss på Knowit!

Dela jobbet

Vi bad vår vän ChatGPT om tre anledningar till varför du som utvecklare bör arbeta hos oss på Knowit och givetvis står vi bakom de svar vi fick:

  1. På Knowit kan du förvänta dig att arbeta med den senaste tekniken och lösningarna, eftersom företaget är fokuserat på digital transformation och innovation.
  2. På Knowit får de anställda balans mellan arbete och fritid.
  3. Knowit tillhandahåller olika utvecklingsmöjligheter för de anställda, såsom utbildning, mentorskap och kunskapsdelning.

Vem vi tror att du är
Då du jobbar nära kunden och andra utvecklare tror vi att du är serviceinriktad samt har en hög samarbetsförmåga. Du kommer tillhöra ett team och behöver vara självgående i ditt arbete samt ha förmågan att hitta lösningar i olika situationer. Dessutom har du en affärsmässig ådra och föredrar att arbeta resultatinriktat.

Vi tror även att du har

  • Relevant utbildning inom området
  • Minst fyra års erfarenhet inom Java-stacken
  • God kommunikativ förmåga i svenska samt engelska

 

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Har du några frågor eller funderingar angående tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Felicia Oor på Felicia.Oor@knowit.se 


Om Knowit
Knowits vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom en decentraliserad organisation och vårt agila arbetssätt i kunduppdrag. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden, Solutions, Experience, Connectivity och Insight, som erbjuder tjänster inom skräddarsydd systemutveckling, digitala kundupplevelser, internet of things, cloud, cybersäkerhet och managementkonsulting. Knowit grundades 1990 och har cirka 4000 medarbetare, huvudsakligen i Norden, men även i Tyskland och Polen. Knowit AB (publ) börsnoterades 1997, och finns i dag på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap.

Liknande jobb