Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

MOBILE

iOS-utvecklare

GÖTEBORG

Dela jobbet

Bli en del av Nordens ledande digitala fullservicebyrå!
Vi söker nu en iOS-utvecklare som vill vara med och bygga högteknologiska appar med suveräna användarupplevelser. Brinner du, precis som vi, för nästa generations appar? Hos oss får du chansen att tillsammans med engagerade kollegor leverera riktigt spännande lösningar till våra kunder.

Som apputvecklare hos oss är du en viktig pusselbit i att digitalisera samhället och hjälpa våra kunder att utöka sin digitala närvaro. Du kommer att ingå i agila team där ni tillsammans med kund, UX, design, testare och andra utvecklare tar fram mobila applikationer. Kunderna finns i flera branscher, med fokus på hälso-, retail- och fordonsindustrin. Som iOS-utvecklare har du fokus på native-utveckling i Swift enligt Git-Flow med erfarenhet från olika molnleverantörer. Projekten är av olika storlek och utformning och kan handla om både nyutveckling, vidareutveckling eller förvaltning. Varje kund och projekt har sin unika lösning, därför söker vi dig som trivs i ett flexibelt klimat och som gillar kreativ problemlösning och utmaningar, stora som små. 

Läs mer om oss här: https://www.knowit.se/tjanster/experience/webb-native-mobil/apputveckling/

Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av apputveckling för iOS, gärna i rollen som konsult där du arbetat i flertalet kundprojekt. Du söker frihet och drivkraften som kommer av att vara en del av ett mindre gäng och bolag. Du letar också efter likasinnade – ett erfaret, prestigelöst och teknikintresserat gäng som älskar att jobba och leverera tillsammans.

Du känner dig även bekväm med att leda och stötta juniora utvecklare i vårt mentorskapsprogram. Vi ser att du har mycket goda kunskaper inom Swift i Xcode med ett plus i kanten för erfarenhet från React Native. Extra meriterande är kunskap inom dependency injection, unit testing och CI/CD. Ett krav är att du pratar och skriver mycket väl på både svenska och engelska

Vilka är vi?
Vi bär på stor passion och entusiasm för skapa värdefulla digitala upplevelser och lösningar. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. Vi är ett bolag som alltid strävar efter att bli bättre, och det blir vi genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans till att växa hos oss. Något som är lika viktigt för oss är att du som medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid, allt för en bra balans i vardagen.

Vi är både stora och små i det avseendet att vi på Knowit Experience Göteborg är 75 härliga människor, samtidigt finns tryggheten av att vara en del av Knowit-koncernen med över 4 000 medarbetare. Vi sitter i nybyggda Platinan som förutom kontor erbjuder gym, restauranger, takterrass och en skybar med utsikt över älven och hamninloppet.

Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa och proaktiva hälso- och friskvårdsupplägg samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

En digital fullservicebyrå med kreativ höjd och tekniskt djup
Vi tillhör affärsområdet Experience och vi hjälper våra kunder genom att leverera specialistkompetens i hela kundresan; från strategi och koncept till design, analys, digital kommunikation, PIM- och CRM-system samt utveckling av mobila lösningar, webb och e-handel.

Ansökan/tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Knowit Experiences kontor i Göteborg, med flexibiliteten att jobba på distans, och omfattningen är på heltid. Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Kontaktperson
Frågor? Tveka inte att höra av dig till Oskar Röström, oskar.rostrom@knowit.se

Liknande jobb