Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Integrationsutvecklare

UMEÅ

SUNDSVALL

LULEÅ

Gillar du att utveckla och/eller förvalta integrationslösningar, söker ett flexibelt arbete med varierande arbetsmiljö? Då är Knowit platsen för dig!

Dela jobbet

Det nya året är en perfekt tid att utmana dig själv och ta steget in i 2024 med en ny utmaning. Varför inte göra det genom att skicka in din ansökan till Knowit? Här erbjuder vi dig möjligheten att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och använda den senaste tekniken!

Vi är på jakt efter talanger som kan förstärka vårt integrationsteam inom BizTalk-området. Om du har några års erfarenhet av att utveckla och/eller förvalta integrationslösningar inom detta område eller liknande verktyg som Azure och Mulesoft, så kan du vara den vi letar efter. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning (alternativt yrkeshögskola med komplement av flertalet års erfarenhet). Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Vi har idag ett systemintegrationsteam som hjälper våra kunder med integrationslösningar. Våra utvecklare, arkitekter och teamledare har ett nära samarbete och stöttar våra kunder från ax till limpa kring systemintegration. Självklart sköter vi drift och förvaltning till våra kunder om så önskas.

Några exempel på integrationsutmaningar som vi hjälper våra kunder med är

  • Analys och utredning av integrationsbehov
  • Ta fram integrationsarkitektur/lösningar
  • Utveckla och testa integrationer
  • Produktionssättning och övervakning av integrationer

Vi använder en hybridlösning där du huvudsakligen arbetar från våra kontor i Sundsvall, Umeå eller Luleå, eller hos någon av våra lokala kunder. Möjlighet finns också att arbeta hemifrån.

Våra anställda vittnar om att det bästa med att arbeta på Knowit är kollegorna och företagskulturen Vi gillar att hitta på olika aktiviteter utanför arbetstid, inklusive friskvårdsrelaterade såsom padel, vandring och innebandy. Vi gillar även prova på-aktiviteter såsom fågelskådning, brödbak och vinprovning. För slalomåkare har vi en årlig resa till något Norrlandsfjäll. Jämställdhet är viktigt för oss, och vi arbetar aktivt för en bra mix i våra leveranser. Utöver förmåner och schyssta villkor får du möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor.

Ansök redan idag! I din ansökan vill vi höra några rader om dig själv, dina erfarenheter, vad du tycker är roligt och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit.

Har du frågor om Knowit eller rollen är du varmt välkommen att kontakta Olise Östmark, ansvarig rekryterare Olise.ostmark@knowit.se 

Liknande jobb