Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

GRADUATES & STUDENTS

Graduate program 2024 - Knowit Solutions i Göteborg

GÖTEBORG

ÖSTERSUND

Kompetens och kultur är vår styrka, lär känna oss och din potential!

Dela jobbet

Knowit Solutions CoCreate erbjuder dig en nischad vidareutbildning och den bästa starten på din karriär! Vårt Graduate Program är en perfekt brygga mellan studier och arbetsliv.

Vad du kan förvänta dig av vårt Graduate Program 🚀

Vi erbjuder dig en utbildning under sex månader som är full av nya lärdomar och en spännande väg in i livet som backendutvecklare och konsult i en familjär miljö.

Du anställs hos oss direkt. Det innebär att du får lön och kommer delta i alla våra aktiviteter, från Tech-Talks, Afterworks till spelkvällar. Programmet präglas av teknik, samarbeten och kunskapsutbyte! Under dina första sex månader kommer du att delta i intressanta kurser, workshops, samtidigt som du arbetar i skarpa kunduppdrag.

Vårt Graduate Program startar i slutet på augusti 2024 och äger rum på vårt kontor i Platinan mitt i centrala Göteborg eller på vårt kontor i Östersund beroende på vart du bor!

För att få en känsla kring oss på Knowit i Göteborg, lyssna in här!

Vad vi förväntar oss av dig 👋

Hjälp oss att bygga framgångsrika lösningar genom att bidra med din entusiasm, kunskap, omdöme och kapacitet gällande programmering och teknik till oss på Knowit. Detta år är vi ute efter att hitta talanger inom backend och data engineering. Därför vill vi att du är nyfiken på konsultrollen och har en universitet- eller högskoleutbildning inom system- och backendutveckling. Alternativt att du har läst datateknik, teknisk fysik/matematik eller liknande och har ett stort intresse av databaser samt data engineering. Om du har läst en yrkeshögskoleutbildning kräver vi att den varit specifikt inriktad mot data engineering. Eftersom många av våra kunder är internationella är det ett krav att du kan svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning. För att trivas hos oss tror vi att du är målmedveten, har god problemlösningsförmåga och viljan att förändra och förbättra. 

Vissa kallar det kultur, vi kallar det vardag

På Knowit vet vi att en bra kultur består av gemenskap, trygghet,engagemang och strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö som vi alla trivs i. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och är stolta över att vara ett av de mest jämställda börsnoterade bolagen i Sverige.

Du kan förvänta dig en omväxlande, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team.

Ilustration rekrytering.png

Vad du kan förvänta dig av oss 🤝

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och starta en spännande karriär som mjukvaruutvecklare. Därför kommer du ha en dedikerad mentor som finns tillgänglig för att stötta och guida dig. Under din första tid hos oss kommer det finnas tid att grotta ner sig i metoder, verktyg och chansen att arbeta och utveckla dina kunskaper i våra kunduppdrag.

Vi erbjuder dig:

  • Utbildning och utveckling
  • Mångsidigt och innovativt arbete
  • Inkluderande och social kultur
  • Mentorskap av kollegor
  • Konkurrenskraftig lön och förmåner

Knowit Solutions CoCreate 

Vårt mål är att bli det mest uppskattade it-konsultbolaget av både medarbetare och kunder!

Med hjälp av medarbetarbestämmande, transparent kommunikation samt individuell och gemensam kompetensutveckling kommer vi att lyckas. Vi sätter ribban högt för medarbetartrivsel och att utvecklas och ha kul tillsammans. Vi har också förståelse för livspusslet och strävar alltid efter att skapa en hälsosam balans mellan arbete och fritid.

Är du redo att utveckla dina styrkor och färdigheter hos oss? Anmäl ditt intresse idag genom att skicka in din ansökan! Vi rekryterar löpande.

Om du har några frågor kring vårt Graduate Program, kontakta Kalle 👇

Liknande jobb