Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

WEB DEVELOPMENT & E-COMMERCE

Fullstack-utvecklare till Knowit Experience i Göteborg!

GÖTEBORG

Nu söker vi en fullstackutvecklare med erfarenhet av React.js och .NET C# till vårt härliga team. En dynamisk arbetsplats där kreativitet och användarupplevelsen står i fokus!

Dela jobbet

Bli en del av Knowit Experience Göteborg

Nu söker vi en Fullstackutvecklare som är redo att utvecklas med oss!

På Knowit Experience Göteborg blomstrar kreativiteten och användarupplevelsen står i fokus. Vi söker dig som har en stabil grund inom fullstack-utveckling och som är ivrig att utvecklas vidare, bidra med dina idéer och vara med och forma framtidens digitala lösningar inom webbutveckling och e-handel.

Om oss:
Knowit Experience kombinerar den lilla byråns närhet och flexibilitet med det stora företagets resurser och breda kompetens. Vårt team består av engagerade digitala skapare som arbetar tillsammans för att leverera extraordinära lösningar till våra kunder. Vår kultur präglas av gemenskap, öppenhet och en positiv arbetsmiljö där alla ska känna sig värdefulla.

Dynamiska arbetsformer – Teamleveranser och expertuppdrag:
Hos oss får du det bästa av två världar: chansen att arbeta i teambaserade leveranser där samarbete och gemensamma mål står i centrum, samt möjligheten att ta dig an enskilda expertuppdrag där ditt specifika kunnande får stå i rampljuset. Denna flexibilitet ger dig en unik möjlighet att växa i olika roller, utmana dig själv och utöka din kompetensportfölj, samtidigt som du bidrar med ditt expertområde till varierande projekt och uppdrag.

Om tjänsten:
I rollen som fullstackutvecklare hos oss får du möjlighet att dyka in i spännande projekt inom webbutveckling och e-handel, där du kombinerar frontend-magi med robust backend-logik. Med verktyg som React.js och .NET C# skapar du inte bara kod – du skapar upplevelser som driver vår och våra kunders digitala närvaro framåt. Din tidigare erfarenhet av konsultarbete berikar vårt team med värdefull insikt i att förstå och möta våra kunders unika behov.

Vem är du?

  • Du har en stark teknisk grund med minst 4 års erfarenhet inom webbutveckling och av att leverera högkvalitativa fullstack-lösningar.
  • Du är skicklig i React.js och .NET C#, och du är alltid nyfiken på att utforska nya tekniker och metoder.
  • Tidigare erfarenhet som konsult är meriterande, då det visar på din förmåga att anpassa dig till olika projekt och arbetsmiljöer.
  • Du trivs i en miljö där samarbete och delad kunskap är nyckeln till framgång.
  • Erfarenhet av molntjänster som AWS och Azure ses som ett plus.

Vad vi erbjuder:

  • En arbetsplats där dina idéer och bidrag gör verklig skillnad.
  • En stark företagskultur som uppmuntrar till kreativt tänkande, personlig utveckling och kontinuerligt lärande.
  • En inkluderande och stöttande arbetsplats där vi strävar efter mångfald och värdesätter varje individs unika bidrag.
  • Flexibla arbetsförhållanden och en stark tro på vikten av en sund arbetslivsbalans.


Vi bär på stor passion och entusiasm för att skapa värdefulla digitala upplevelser och lösningar. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. Vi är ett bolag som alltid strävar efter att bli bättre, och det blir vi genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans till att växa hos oss. Något som är lika viktigt för oss är att du som medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid, allt för en bra balans i vardagen.

Vi är både stora och små i det avseendet att vi på Knowit Experience Göteborg är 70 härliga människor, samtidigt finns tryggheten av att vara en del av Knowit-koncernen med över 4 400 medarbetare. Vi sitter i nybyggda Platinan som förutom kontor erbjuder gym, restauranger, takterrass och en skybar med utsikt över älven och hamninloppet.

Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa och proaktiva hälso- och friskvårdsupplägg samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

En digital fullservicebyrå med kreativ höjd och tekniskt djup
Vi tillhör affärsområdet Experience och vi hjälper våra kunder genom att leverera specialistkompetens i hela kundresan; från strategi och koncept till design, analys, digital kommunikation, PIM- och CRM-system samt utveckling av mobila lösningar, webb och e-handel.

Ansökan/tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Knowit Experiences kontor i Göteborg och omfattningen är på heltid. Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!


Liknande jobb