Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Frontendutvecklare med erfarenhet av React & NextJS

STOCKHOLM

Letar du efter en arbetsplats där du får möjlighet att specialisera dig inom webb och e-commerce? Vi söker dig som vill vara med och bidra i våra utvecklingsteam - välkommen till Knowit Experience!

Dela jobbet

Letar du efter en arbetsplats där du får möjlighet att specialisera dig inom webb och e-commerce? Har du ett brinnande intresse för programmering och tar varje chans du får att lära dig något nytt? Vi söker nu dig som vill vara med och bidra i våra utvecklingsteam - välkommen till Knowit Experience Stockholm!  

Tänk. Skapa. Skiften.

Knowit Experience Stockholm är arbetsplatsen för dig som njuter av uppstartsfasen i projekt, som vill gå på djupet och samla så många insikter du kan. Som sedan lika peppad sätter dig för att lösa identifierade problem och skapa helt nya vägar. För att i slutändan skapa skiften i vårt samhälle. Från att se till att alla oavsett förutsättningar ska kunna använda viktiga digitala applikationer. Till att underlätta för organisationer som arbetar med viktiga frågor som vård, utbildning och boende.

Hos oss arbetar du med personer som har helt olika bakgrunder och erfarenheter. Du är en del av en större digital byrå, samtidigt som du tillhör ett mindre tvärfunktionellt team och alltid kan bolla frågor med ditt kompetensnätverk.


Frontendutvecklare på Knowit Experience

Du värdesätter och trivs med att arbeta nära dina kollegor. Din drivkraft är att leverera ännu bättre idag än du gjorde igår. Du tycker, precis som vi, att det är viktigt att ha roligt på jobbet samtidigt som du är fokuserad på att uppnå hög kvalitet i dina projekt. Att jobba nära användaren är en självklarhet för dig, precis som att lära känna kundernas verksamhet för att proaktivt kunna stötta på rätt sätt. Det du gör brinner du för och vill alltid lära dig mer om området.  

 Vi söker dig som har: 

 • Du har 4-8 erfarenhet av frontend och är uppdaterad inom området.
 • Du gillar att arbeta i team och diskutera fram lösningar tillsammans med andra.
 • Du känner dig bekväm att arbeta med React, NextJS och typescript. 
 • Erfarenhet av paket som styled-components (css-in-js) inom projekt i React och NextJS. 
 • Förståelse för konsultbranschen, antingen har du själv arbetat som konsult eller så har du kanske vana av att arbeta nära konsulter.

  Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • Kunskap inom Docker.
 • Optimizely Commerce Cloud/Content Cloud (Episerver Commerce/CMS), Litium, Umbraco eller inRiver PIM – men huvudsaken är att du har ett brinnande intresse och vill lära dig mer inom området!
 • WCAG 2.1 ser vi som ett starkt plus.

  Som person har du ett starkt driv och är självgående. Du samarbetar bra och tycker det är viktigt att ständigt utvecklas både som individ och som team. Det är en självklarhet för dig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina teammedlemmar.


Knowit Experience erbjuder dig

Det största vi har att erbjuda dig är våra fantastiska medarbetare. Vi stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss ­– vi värdesätter dina initiativ! Hos oss kommer du vara med och utveckla lösningar för e-handel och webb, med andra som brinner för att skapa skiften i samhället. Du kommer att ha varierade uppgifter samtidigt som du själv är med och styr din vardag. Hos oss arbetar du med många olika kunder och projekt. Knowit Experience är en självstyrande verksamhet som är en del av Knowit-koncernen.

Så fort en bra ansökan dyker upp, kommer vi höra av oss. Så slipa på din ansökan och skicka den till oss redan idag! Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kommer vi överens om.

Think. Make. Shift.

 • Frågor om tjänsten? Kontakta sandra.skilberg@knowit.se
 • Arbetskultur och mer om Knowit som arbetsplats
 • Läs vår blogg för att se om vi delar hjärtefrågor

Liknande jobb