Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

WEB DEVELOPMENT & E-COMMERCE

Erfaren projektledare

JÖNKÖPING

Dela jobbet

Erfaren projektledare

Knowit Experience utvecklar kreativa lösningar inom digitala kanaler med våra kunder och deras verksamhet i centrum. I vår vardag har vi förmånen att samarbeta med fantastiska kunder, allt från lokala Jönköpingsföretag till några av de största globala varumärkena. Vi är totalt över 1 500 specialister i Norden som arbetar med webb, commerce och digitala kanaler och söker nu ytterligare medarbetare som kan hjälpa oss att förverkliga våra kunders drömmar.

Vårt fokus är säljande webb och e-handel - både B2B och B2C. Vi arbetar med lösningar framför allt baserade på .Net och PHP. Vi jobbar dagligen i plattformar så som Wordpress, Optimizely och Litium.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla framtidens lösningar i nära samarbete med våra kunder. Du är en social lagspelare som älskar utmaningar och vill utvecklas på jobbet. Du har en bakgrund som projektledare med en stark koppling till webbutveckling. Drivs du dessutom av att coacha och leda människor och organisationer är detta en tjänst för dig!

Vi tror att du har erfarenhet av att leda webbprojekt från start till slut där fokus är både det kommunikationsstrategiska införandet och de tekniska aspekterna. Du har kanske sedan tidigare erfarenhet som Scrum Master, produktägare, projektledare eller liknande ledande roll i ett agilt ramverk. Du är van vid att genomföra uppföljning och rapportering enligt kundens utvecklingsprocess.

De delar av arbetet som rör kundkontakter sker på svenska och engelska.

Erfarenhet av utvecklingsprojekt inom .NET, PHP är meriterande, speciellt på plattformar så som Optimizely, Wordpress eller Litium.

Vi erbjuder en trygg arbetsplats, där du får möjlighet att utvecklas på bästa sätt. Tillsammans utformar vi en plan för din utveckling. Du har stora möjligheter att arbeta med välkända kunder inom alla branscher, såväl privat som offentlig sektor. Alla som börjar hos oss får hjälp och stöd av en mentor den första tiden som anställd. Allt för att få en så bra start som möjligt.

Vi värdesätter att ha kul på jobbet och att känna stolthet för vårt arbete. Stundtals är det högt tempo hos oss och det är viktigt att du känner dig bekväm i en organisation under stark tillväxt och ständig utveckling.

Vad vi lockar med? Riktigt trevliga kollegor, spännande aktiviteter, en kreativ och utvecklande miljö och fantastiska projekt och kunder!

Ansökan

Vi använder tester i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Liknande jobb