Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

Erfaren dataskyddsjurist

LINKÖPING

Brinner du för dataskyddsjuridik och tycker att cybersäkerhet är både spännande och viktigt. Då är du varmt välkommen att söka till oss på Knowit Cybersecurity & Law!

Dela jobbet

Är du en erfaren dataskyddsjurist som vill ta nästa steg i din karriär i ett spännande och växande företag. Är du en prestigelös, driven och erfaren dataskyddsjurist med minst 3 års erfarenhet av att arbeta med dataskyddsfrågor. Vill du som erfaren dataskyddsjurist göra skillnad ute hos kund, och känna att du bidrar till ett säkrare digitalt samhälle. Då är du varmt välkommen att söka till oss!

Vilka är vi?

Säkerhet i AI, självkörande fordon och samhällskritisk IT-infrastruktur i kombination med den juridiska komplexitet som digitalisering medför, är en naturlig del i vår vardag. Vi är 150 dedikerade specialister inom området cybersäkerhet och juridik och vi finns på fem orter i Norden; Göteborg, Karlskrona, Linköping, Oslo och Stockholm.

Våra cirka 30 jurister arbetar med juridik kopplat till bland annat dataskydd, säkerhetsskydd och e-förvaltning. Vi arbetar nära våra kollegor med andra kompetenser, som exempelvis informationssäkerhets- eller molntjänstexperter. I våra uppdrag hjälper vi våra kunder att exempelvis uppfylla kraven i GDPR, NIS, säkerhetsskyddslagen och andra regelverk som styr informationshanteringen. Vi hjälper spännande kunder i olika sektorer - allt från banker, energibolag och stora koncerner, till mindre och mellanstora bolag inom tech och läkemedel.

Vem är du?

Du tycker att dataskyddsjuridik är ett spännande rättsområde och vill vara med och skapa en trygg värld genom att bidra med din kunskap i våra kunders digitaliseringsresor. Du har över 3 års erfarenhet av att arbeta med dataskyddsfrågor, samt har en examen inom juridik. Du är van vid att arbeta med GDPR och kompletterande regelverk och du får gärna ha arbetat med närliggande lagstiftning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en konsultroll.

Hos oss kommer du bland annat att:

  • Ge rådgivning till våra kunder om efterlevnad av dataskyddsförordningen och dess kompletterande regelverk
  • Planera och genomföra konsekvensbedömningar och gapanalyser
  • Skapa/utveckla och implementera processer som omhändertar dataskydd i våra kunders dagliga verksamhet, t.ex. inköpsprocesser, produktutveckling och incidenthantering
  • Vägleda och stötta dina juristkollegor

Du värdesätter att få arbeta både självständigt och tillsammans med stöttande kollegor. Samarbete är en viktig del av arbetet och du tycker det är roligt och givande att diskutera juridiska frågeställningar. Balans mellan arbete och privatliv är någon du värdesätter och du bidrar gärna till gruppens utveckling genom att dela med dig av dina tidigare erfarenheter.

Vad erbjuder vi?

Knowit är en värderingsstyrd och prestigelös organisation. Hos oss blir du sedd och hörd för vem du är, och därför kan du påverka din arbetssituation. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en viktig del i vår arbetsmiljö. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt bra kollegor som alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi erbjuder flera förmåner, konkurrenskraftig lön samt bra pensions- och försäkringsvillkor.

För denna tjänst kommer kapacitets- och personlighetstester genomföras på alla sökanden, samt bakgrundskontroll på slutkandidat.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Carlos Marjasin eller Lisa Lundin som du kan kontakta på telefon 076-812 01 09 alt epost carlos.marjasin@knowit.se eller lisa.lundin@knowit.se alt på telefon 070-550 90 22.

 

Knowit Insight är med över 500 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.

Liknande jobb